EkonomiGenelTürkiye

DSİ İşçi Alımı için İŞKUR ile KPSS Şartı Aramıyor

İşçi Alımı İş İlanları

İşte DSİ 6. Bölge Müdürlüğü’nden Yeni İş Fırsatları

Devlet Su İşleri, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre 6. Bölge Müdürlüğünde farklı kadro ve pozisyonlarda işçi alımı yapacağını açıkladı.

Personel Alımı Başvuru Koşulları

Bu ilanlara başvurmak için, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olman gerekir. Ayrıca, kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve görevini engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu olmayan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmalıdır.

Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü’nün Adana iş ilanları kategorisinde yayımladığı ilana başvurular, 8 Kasım 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlandı. Başvuruların son tarihi ise 13 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurular, İŞKUR e-şube üzerinden online olarak veya bulunduğunuz şehirdeki hizmet noktalarına şahsen yapılabilmektedir. Başvuruların belirtilen tarihler içinde yapılmaması durumunda başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

İŞKUR İş İlan Duyurusu

Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü tarafından 2 beden işçisi ve 1 telsiz telefon operatörü alımı yapılacağı duyurulmuştur. Başvuruda bulunmak isteyen adayların %40 engellilik belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Beden işçiliği kadrosunda başvurular sözlü mülakat sınavı sonucuna göre değerlendirilecektir. Sınavda 60 puan veya daha fazla alan adaylar başarılı kabul edilecektir.

DSİ İşçi Alımı için İŞKUR ile KPSS Şartı Aramıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.