Gönül Dağı dizisi sürpriz bir ayrılıkla sarsıldı: Başrol oyuncusu diziden ayrıldı

Gönül Dağı Dizisinin 4. Sezon Çekimleri Başladı

Gönül Dağı dizisi, TRT1’in reyting rekorları kıran ve izleyicilerin gönlünde taht kuran bir yapım olarak dikkat çekmektedir. Her Cumartesi ekranlara gelen dizi, yeni sezon için hazırlıklarını tamamlamış ve dördüncü sezonuna başlamaya hazırlanmaktadır.

Eylül Ayında Yeni Sezonun Başlayacağı Diziye Yeni Oyuncular Katılıyor

Gönül Dağı, üç sezon boyunca reyting rekorları kırmış ve hafta sonlarına damgasını vurmuştur. Bu sezon ise dördüncü sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanmaktadır. Eskişehir Sivrihisar’da çekimleri başlayan yeni sezon dizi, 8 yıl sonrasından devam edecek.

Dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, yeni sezon düşünülerek başlanan çekimlere ilişkin olarak şunları belirtmektedir: “Gönül Dağı’nın dördüncü sezonu, izleyicilerin büyük bir özlem ve merakla beklediği bir sezon olacak. Bozkırda yaşanan aşk hikayeleri, amcaoğullarının girişimcilik serüvenleri, duygusal ve eğlenceli olaylar, gelenek ve göreneklerimizi hatırlatan samimi, içten Anadolu hikayelerimiz yine çok beğenilecek ve TRT 1 ekranlarında her Cumartesi Gönül Dağı rüzgarları esecek. Dördüncü sezonumuzda Gönül Dağı ailesine 6 yeni oyuncu katılıyor. Özellikle çocuk oyuncularımız yetenekleriyle göz dolduracak ve büyük beğeni toplayacak. Aynı zamanda genç yetenekler Burak Can ve Sude Zülal Güler de izleyicilerin beğenisini toplayacak. Tabii ki, dizinin ilk bölümünden itibaren bizlerle olan değerli, usta ve yetenekli oyuncu kadromuz da yine bizlerle olacak.”

Yeni Katılan Oyuncular

Gönül Dağı’nın dördüncü sezonunda 8 yeni oyuncu diziye katılmaktadır. Taner’in oğlu Ali karakterine Kaan Şençubukçu, Ramazan ve Asuman’ın oğlu Ramazan karakterine Ataberk Tufan, Veysel ve Cemile’nin oğlu Yusuf karakterine Ömer Batu Dağlı ve Veysel ve Cemile’nin kızı Yağmur karakterine Bade Irazlı hayat verecektir. Ayrıca Sude Zülal Güler Yeşim karakterini, Öge Sözbaş Filiz karakterini ve Süeda Çil ise Adile karakterini canlandıracaktır.

Gönül Dağı, bozkırda geçen bir Anadolu masalını konu alan bir dizidir. Sarı toprakların ve yıllar boyunca anlatılan efsanelerin hikayesini anlatan dizi, Anadolu çocuklarının büyük hayalleriyle dolu küçük dünyalarını ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamını izleyicilerle buluşturmaktadır. Dizinin yönetmenliğini Yahya Samancı üstlenirken senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme almaktadır.

Gönül Dağı dizisinde başrolleri Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu paylaşmaktadır. Ayrıca Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan ve Ömer Batu Dağlı da dizinin kadrosunda yer almaktadır.

Gönül Dağı’nın dördüncü sezonunun 104. bölümü, yeni yayın döneminde TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşacaktır.

Beklenmedik Ayrılık

Gönül Dağı dizisinin dördüncü sezonu öncesinde, beklenmedik bir ayrılık yaşanmıştır. Ecem Özkaya’nın canlandırdığı Zahide karakteri, diziden ayrılmıştır. Zaman atlamasının yaşanması beklenen yeni sezonunda Ecem Özkaya’ya yer verilmeyeceği belirtilmektedir.

Exit mobile version