Kamu Büyükşehir Belediyesi İşe Alımı 168 Kamu Personeli

Meslekler Kamu Personel Alımı İş İlanları

Yüksek Kaliteli İş Fırsatları – Mersin Büyükşehir Belediyesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi son güncel ilanıyla dikkat çekiyor. Belediyenin 168 kamu personeli alımı yapacağı duyuruldu. İş ilanı kapsamında 1 Traktör Şoförü, 1 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 1 Gemici, 2 Harita Teknikeri, 130 Beden İşçisi, 1 Bilgisayar Teknolojileri Teknikeri, 3 Çevre Mühendisi, 2 Gemi Güverte Kaptanı, 1 Makine Teknikeri, 12 Şoför Yük Taşıma ve 14 İş Makinası Operatörü pozisyonlarına personel alımı yapılacaktır.

Meslekler Personel Alımı Başvuru Koşulları

Şoför Alımı: Şoför alımı için adayların minimum ilköğretim diplomasına sahip olmaları, SRC 3 ya da SRC 4 belgelerine sahip olmaları ve E sürücü kimlik kartı olmaları gerekmektedir.

Beden İşçisi Alımı: Beden işçisi alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına sahip olmaları, el ve kürek arabası işlerini yapabilmeleri ve 35 yaş altında olmaları şartları aranmaktadır.

Makine Teknikleri Alımı: Makine Teknikleri alımı için adayların makine teknikerliği ön lisans diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Gemi Güverte Kaptanı Alımı: Gemi Güverte Kaptanı alımı için adayların minimum lise mezunu olmaları ve gemi yaklaştırma, ayrılma, manevra yapabilme becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

Bilgisayar Teknolojileri Teknikeri Alımı: Bilgisayar Teknolojileri Teknikeri alımı için adayların herhangi bir üniversitenin ön lisans Bilgisayar Teknolojileri bölümünden belgeye sahip olmaları gerekmektedir.

Gemici Alımı: Gemici alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına sahip olmaları ve Bakanlık tarafından verilen Gemi Adamı cüzdanına sahip olmaları gerekmektedir.

Harita Teknikeri Alımı: Harita Teknikeri alımı için adayların üniversitelerin harita teknikerliği ön lisans diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

İş Makina Operatörü Alımı: İş Makina Operatörü alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Çevre Mühendisi Alımı: Çevre Mühendisi alımı için adayların üniversitelerin çevre mühendisi bölümünden diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

İnşaat Teknolojisi Teknikeri Alımı: İnşaat Teknolojisi Teknikeri alımı için adayların üniversitenin inşaat teknolojisi teknikerliği bölümünde ön lisans olarak eğitim almış olmaları gerekmektedir.

Traktör Şoförü Alımı: Traktör Şoförü alımı için adayların minimum ilkokul diplomasına ve B veya F sürücü kimlik kartına sahip olmaları gerekmektedir.

Belediye Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi:

Mersin iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu ilana başvurular Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kabul edilecektir. Başvurular, 25 Eylül 2023 tarihine kadar şahsen yapılmalıdır.

Exit mobile version