Migros’ta Muhteşem İndirim: Fiyatı 118 TL’nin Altında!

Migros, Yüzde 40 İndirimle Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Ürünlerinde Fırsat Sunuyor!

Türkiye’nin en büyük ve ilk zincir marketlerinden biri olan Migros, yeni indirim kampanyasını duyurdu. Rakiplerine meydan okuyarak pek çok üründe büyük indirimlerini duyuran Migros, yüzde 40 indirim kampanyasını başlattı. Pandemi döneminde fiyatları rekor seviyede artan ve pandemiden sonra da kağıt ürünlerindeki maliyet artışı nedeniyle cep yakmaya başlayan tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde kaçırılmayacak indirim fırsatı başladı.

Migros, Yüzde 40 İndirimi Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Ürünlerine Uyguluyor!

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünleri, enflasyon ve dolar kurundaki yükselişten en çok etkilenen ürünler arasında yer alıyor. Bu ürünler için Migros tarafından kaçırılmayacak bir indirim açıklandı. Migros müşterilerine yönelik yapılan açıklamaya göre, farklı markalara ait tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde indirim yapılacak.

İşte Birkaç Örnek:

İndirim Fırsatını Kaçırmayın!

Stoklarla sınırlı olan bu indirimlerden yararlanmak isteyen kişiler, internet üzerinden de stoklar dahilinde sipariş verebilecekler. Fırsat ürünlerinde farklı kategorilerde de pek çok üründe de saatlik olarak yenilenecek indirimler bulunmaktadır.

Exit mobile version