EkonomiGenelTürkiye

Gönül Dağı Dizisi: Zahide’nin Akıbeti ve Ecem Özkaya’nın Ayrılık Sebebi Ortaya Çıktı!

Gönül Dağı Dizisinden Ecem Özkaya Veda Etti: Zahide Karakteriyle Vedalaştı

Gönül Dağı dizisi, Türk televizyonunun sevilen dizilerinden biridir ve her cumartesi akşamı izleyicilerine etkileyici ve duygusal hikayeler sunmaktadır. Ancak, son zamanlarda diziye üzücü bir ayrılık yaşandı. Zahide karakterine hayat veren Ecem Özkaya, diziden ayrıldığını duyurdu. Gönül Dağı dizisi, Türk televizyonunun en sevilen dizilerinden biri olmuştu ve Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk gibi birçok yetenekli oyuncuya ev sahipliği yapmaktadır. Bozkırın derinliklerinde geçen dokunaklı öyküler, izleyicilerle buluşmaktadır. Ecem Özkaya ise Zahide karakteriyle diziye damgasını vurmaktaydı ve Sefer’in eşini canlandırmaktaydı. Zahide karakteri, dizinin temel oyuncularından biriydi.

Zahide, Gönül Dağı dizisinin olaylarına önemli bir duygusallık ve derinlik katmaktaydı. Çocuklarına büyük bir önem veren Zahide, Sefer’in hastalığı sırasında ona büyük destek olmuş ve kederli kasaba sakinleri tarafından sevgiyle karşılanmıştı. Ancak, üzücü bir haber olarak Ecem Özkaya, sosyal medya üzerinden diziden ayrıldığını duyurdu. Ecem Özkaya, Gönül Dağı dizisinde 4 sezon boyunca önemli bir rol oynadığını ve yeni projelerde yer almak için diziye veda ettiğini belirtti. Peki, Ecem Özkaya Gönül Dağı dizisine dönecek mi?

Dizinin başrol oyuncusu Ecem Özkaya, Gönül Dağı dizisine ilk bölümden itibaren katılmıştı. Ancak, projeden ayrıldı. Zahide karakterini canlandıran başrol oyuncusu Ecem Özkaya, senaryo gereği diziden ayrıldı.

Sosyal Medya Üzerinden Veda Paylaşımı Yaptı

Zahide karakterini canlandıran başrol oyuncusu Ecem Özkaya, dizi içerisinde zaman atlaması yaşanacağı için projeden ayrıldı. Sosyal medya hesabından rolüne veda eden Ecem Özkaya, “Dile kolay 3 yıl, çok yol, fazla emek ve sayısız hikaye… Teşekkürler Gönül Dağı, yolun açık olsun. Bu zamana kadar çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Ve Zahide! Birbirimizi giydiğimiz her an müthiş şeyler öğrendim senden. İyi ki geçtin hayatımdan” ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı Dizisi: Zahide'nin Akıbeti ve Ecem Özkaya'nın Ayrılık Sebebi Ortaya Çıktı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.