EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank’tan memurlara özel destek kredisi fırsatı!”

Milyonlarca Memura Müjde! Halkbank’tan Kamu Çalışanlarına ve Memurlara Destek Kredisi Müjdesi

Halkbank, kamuda çalışan kişilere özel kredi kampanyası başlattı ve devlet destekli krediler ve faizsiz kredi paketleri ile dikkat çekiyor. Kamu çalışanlarının uzun süredir beklediği zam müjdesiyle ilgili ilk rakamlar gündeme düşmeye başlarken, Halkbank’tan da bir müjde geldi.

Halkbank Kamu Çalışanlarına Özel Kredi Kampanyası için başvuru ekranı açıldı ve memurlar bu kampanyadan faydalanabilecekler. Halkbank, ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kamuda çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür” dedi ve bu kredi paketinin sadece kamu çalışanlarına yönelik olduğunu belirtti.

Halkbank memur kredisi faiz oranı %3,75 olarak açıklandı. Bu faiz oranı üzerinden 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda aylık taksit tutarı 2 bin 973 TL olacak. Kredi miktarı başvuru yapan kişinin kredi notu ve aylık gelirine bağlı olarak belirlenecektir.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nereden, Nasıl Yapılır?

Kamuda çalışan memurlar ve kamu çalışanları düzenlenen kredi paketinden yararlanmak istediklerinde, en yakın Halkbank şubesine başvuru yapabilecekler. Aynı zamanda Halkbank internet şubesi kullanıcısı olanlar, şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden de başvuru yapabilirler.

Bu kampanya ile ilgili detaylı bilgi için Halkbank resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz veya müşteri temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz. Kamu çalışanlarına özel bu kredi fırsatını kaçırmadan başvuru yaparak ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.