EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank Finansman Bonosu ve Tahvili: Paranı Katlamak İçin Fırsat

**Vakıfbank Finansman Bonosu ve Tahvili Halka Arzı İle Yüksek Getiri Kapısı Açılıyor**

Vakıfbank, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olmasının yanı sıra devlet bankası olması nedeniyle güvenilir bir seçenek olarak öne çıkmaktadır. Şimdi ise Vakıfbank, müşterilerine finansman bonosu ve tahvili ile yüksek getiri fırsatı sunuyor.

**Vakıfbank Tahvil/Bono Finansman Bonosu Faiz Oranları Yüzde Kaç?**

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre, “200.000.000 TL nominal değerli (fazla talep gelmesi durumunda 100.000.000 TL nominal değerli ek satış hakkının tamamının sadece bu ihraç için kullanılması durumunda ek satış dahil toplam 300.000.000 TL nominal) 12.01.2024 vadeli (98 gün) %30,00 basit faiz getirisi sağlayan Vakıfbank Finansman Bonosu ihraç ediyor” denilerek faiz oranı yüzde 30 olarak belirlenmiştir.

Bu finansman bonosunun halka arzı için vade başlangıcı 6 Ekim 2023 tarihi olarak belirlenirken, vade sonu ise 12 Ocak 2024 olarak belirlenmiştir. Minimum 1000 TL olmak üzere yatırımcılar 1 TL ve katları şeklinde taleplerde bulunabilecektir.

Halka arz başvuruları Vakıfbank şubeleri, Vakıfbank mobil uygulama, telefon bankacılığı ve internet bankacılığı üzerinden yapılabilecektir.

Bu fırsatları kaçırmamak için hemen başvurun. Yüksek getirinin kapısını aralamak için Vakıfbank’ın sunmuş olduğu finansman bonosu ve tahvili fırsatını değerlendirin.

Vakıfbank Finansman Bonosu ve Tahvili: Paranı Katlamak İçin Fırsat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.