EkonomiGenelTürkiye

Altcoinlerin boğa piyasasında yükselişe geçecekleri bir liste paylaşıldı!

Altcoinlerde Yükseliş Devam Ediyor: Kaspa, The Graph ve Render Göz Kamaştırıyor

KASPA ZİRVEDE

Kripto para piyasaları, FED’in faiz artırımlarını sonlandıracağı beklentisinden dolayı yükselişe geçti. Usta analistlere göre, bu yükseliş ayı piyasasının sonunu işaret ediyor ve boğa piyasasının başlayacağının habercisi. Boğa piyasasında en karlı yatırımlardan biri ise altcoinlerdir.

Analizlere göre, yükseliş potansiyeli en yüksek altcoinlerden biri Kaspa. Kaspa, geleneksel Blockchain’in paralel bir versiyonu olarak geliştirildiği için yeni bloklar bazen zayıf kalabiliyor. Ancak Kaspa, bu blokların bütünlüğünü sağlayan bir güç olarak öne çıkıyor. Kaspa, son 7 gün içinde %4,6 oranında değer kazandı ve son 30 günde %8,1 oranında değerlendi. Bununla birlikte, Kaspa’yı diğer altcoinlerden ayıran özelliklerden biri, 2023 yılında sağladığı büyük kazanç potansiyelidir. Bugünden itibaren Kaspa’nın değeri %2.569 arttı.

THE GRAPH DİKKAT ÇEKİYOR

Blockhain sisteminin Google’ı olarak bilinen The Graph, diğer dikkat çekici altcoinlerden biridir. Bu altcoin, endeksleme sistemine sahiptir ve tüm altcoinleri kapsar. The Graph (GRT), son 7 günde %27,7 oranında değer kazandı. Ancak 30 günlük artış %24,2 düzeyinde kaldı. Yıllık değer artışı ise %29,1 oldu. Bu nedenle, The Graph’in büyük bir yükseliş potansiyeline sahip olduğuna inanılıyor.

Ayrıca analistler, Render (RNDR) için de öneride bulunuyor. Bu altcoin, 2023 yılında %367 oranında değer kazandı. Render, boğa piyasasında hızlı bir yükseliş gösterecek altcoinler arasında gösteriliyor.

Not: Bu haberde yer alan değerlendirmeler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır.

Altcoinlerin boğa piyasasında yükselişe geçecekleri bir liste paylaşıldı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.