EkonomiGenelTürkiye

Yusufeli Kaymakamı Meral’a soruşturma başlatıldı! Ödenmeyen dönerin detayları

**Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral Hakkında Soruşturma Başlatıldı**

**Restoranda Yemeği Beğenmeyip Hesap Ödemeden Ayrıldı**

Artvin’in Yusufeli ilçesinde, Kaymakam Hacı Kerim Meral’in bir restoranda yemeği beğenmeyerek hesap ödemeden ayrılması üzerine İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı.

**Restoranda Hesap Ödemeden Ayrıldı**

Olay, 6 Kasım Pazartesi günü saat 12.17’de meydana geldi. Kaymakam Hacı Kerim Meral, ilçedeki bir restorana iki misafiriyle birlikte geldi. Meral, aile salonunda otururken garsona cağ döner isteğini iletti. Ancak garson, işletmenin genel olarak saat 11.00’den sonra cağ döner kesmediğini ve porsiyon olarak hizmet verilebileceğini belirtti. Bu üzerine Kaymakam Meral, porsiyon döner siparişi verdi. Misafirleriyle birlikte dönerlerini yedikten sonra tatlılarını yiyip çay içen Meral, işletme sahibi Ferhat Kodat’a döneri, pilavı ve sütlacı beğenmediğini sesli bir şekilde dile getirerek restorandan ayrıldı. Yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

**Soruşturma Başlatıldı**

İçişleri Bakanlığı, konuyla ilgili harekete geçerek soruşturma başlattı. Artvin Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bugün medyada yer alan haber ile ilgili olarak Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi. (AA)

Yusufeli Kaymakamı Meral'a soruşturma başlatıldı! Ödenmeyen dönerin detayları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.