EkonomiGenelTürkiye

Sigaraya zam şoku: En ucuz sigara fiyatları 52 TL’ye çıktı!

## Sigara Fiyatları: En Düşük ve En Yüksek Sigara Fiyatları

Son zam haberleriyle beraber sigara fiyatları vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Özellikle Philip Morris grubuna yapılan son zamla beraber sigara fiyatları tekrar gündeme geldi.

### Peş Peşe Zam Haberleri

Farklı sigara gruplarına yapılan zamların ardından bugün Philip Morris sigara grubuna da zam geldi. Zam miktarı 5 TL olarak açıklandı ve zamlı sigara fiyatlarının bugünden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

### Sigaraya Zam Geldi

Zam haberi Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş tarafından duyuruldu. Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Philip Morris grubuna zam yapıldığını duyurdu. Bu haber kısa sürede sosyal medyada da popüler oldu.

### Sigara Fiyatları – En Son Zamlar

Yapılan son zamlarla birlikte en ucuz sigara 52 TL, en pahalı sigara ise 58 TL olarak belirlendi. Önceki zamdan önceki fiyatlar ise daha düşüktü.

### Yeni Zam Beklentileri

2 Kasım’da yapılan zamın ardından tiryakiler şimdi bir zam daha bekliyor. Önceki zamla birlikte en ucuz sigara fiyatı 50-51 TL’ye yükselmişti, en pahalı sigara fiyatı ise 57 TL olmuştu. Yılbaşına kadar yapılacak olan bir zam konusunda ise henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Zam haberleriyle ilgili sürekli güncellemeler yapılması gerekmektedir.

Sigaraya zam şoku: En ucuz sigara fiyatları 52 TL'ye çıktı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.