EkonomiGenelTürkiye

1 Milyon TL Konut Kredisi İle Ev Sahibi Olun! Aylık Taksitleri Belli!

Garanti Bankası, Ev Almak İsteyenlere 1 Milyon TL Konut Kredisi Veriyor

Ev almak isteyenler son dönemlerde bankaların web sitelerini araştırmaya başladı. Garanti Bankası’nın aktardığı son detaylara göre ev almak isteyenlere net 1 milyon TL konut kredisi vereceğini duyurdu. Faiz oranı, vade ve aylık ödeme tablosu da tek tek açıklandı.

Garanti BBVA İle Avantajlı Konut Kredisi

Garanti BBVA, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında ev almak isteyenlere avantajlı konut kredisi sunuyor. Banka, konut kredisi faiz oranlarında avantajlı seçenekler sunarken, vade süresinin 240 aya kadar çıktığını duyurdu. Bu sayede dilediğiniz eve sahip olabilirsiniz. Ayrıca, bütçenize uygun ödeme koşulları da sağlanmaktadır. Konut kredi hesaplama işlemlerinizi toplam kredi tutarı veya aylık taksit tutarına göre Mortgage hesaplama (ev kredisi hesaplama) aracı kullanarak gerçekleştirebilir ve ödeme planınızı hemen görüntüleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Kart Sahiplerine Özel Kampanya!

Kiracı ve Ev Sahipleri İçin Son Dakika Kararı!

Emeklilere Hesaplarına 5 Bin TL Ödeme Başlıyor

1 Milyon TL Konut Kredisi İle Ev Sahibi Olun

Buna göre 1 milyon TL kredinin ödeme detayları şu şekildedir:

1 milyon TL konut kredisi çekildiğinde, 240 ay vadeli olarak 35 bin 208 TL taksit ödemesi yapılır. Yüzde 3,52 faiz oranı ile toplam geri ödeme tutarı 8.449.648,90 TL olarak ifade edilir.

1 Milyon 500 TL Kredi İçin Ödeme Miktarı

1 milyon 500 TL kredi için ödeme planı da belirlendi. Aynı şekilde, 240 ay vadeli olarak aylık taksit tutarı 52.813,09 TL olacak ve 7 bin 500 TL tahsis ücreti alınacaktır. Toplam masrafı 16 bin 313 TL olduğu ifade edilirken, toplam ödeme miktarı 12.675.057,82 TL olarak belirtilmiştir.

1 Milyon TL Konut Kredisi İle Ev Sahibi Olun! Aylık Taksitleri Belli!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.