EkonomiGenelTürkiye

Şekerbank’ta Banka Personeli İş İmkanı! 30 Bin TL Maaş İle Başvurunuzu Yapın!

Banka Personeli Alımı İş İlanları

Banka Personeli Alımı İlanları – Şekerbank

Şekerbank, kendi bünyesine yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye genelinde birçok şube için yapılacak olan alımlar, banka personeli pozisyonunda istihdam sağlayacaktır. Alımlar için lise mezunu adaylar arasından seçim yapılacak ve KPSS puanı şartı aranmayacaktır. İkamet şartı da aranmayacak olup, 81 vilayetten başvurular kabul edilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın detaylarını sizin için derledik.

Personel Alımı Kadro ve Unvanları

Teknisyen Alımı

Teknik alanda meslek lisesi veya 2 yıllık üniversite mezunu adaylardan, Microsoft Ofis ve AutoCAD uygulamalarına hakim olanlar alınacaktır. Elektrik, mekanik ve inşaat konularında en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olma şartı bulunmaktadır. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlamanız gerekmektedir ve B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmalısınız.

İdari İşler Sorumlusu Alımı

Bölüm şartı aranmaksızın lisans mezunlarından, analitik düşünme ve iletişim becerisi yüksek adaylar alınacaktır. Satın alma, telekomünikasyon ve idari işler alanında en az 5 yıl mesleki deneyime sahip olma şartı bulunmaktadır. Organizasyon yeteneğinizin kuvvetli olması aranan bir özelliktir.

Kurumsal Bankacılık Müşteri Temsilcisi Alımı

Kariyer hedefi olarak bankacılık alanında çalışmak isteyen ve en az 2 yıl kurumsal bankacılık iş kolunda portföy yönetimi yapmış adaylar alınacaktır. Önlisans mezunu olmanız yeterli olup, satış kabiliyetinizin yüksek olması ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlamanız gerekmektedir.

Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Alımı

En az önlisans mezunu adaylardan alım yapılacaktır. Takım çalışmasına uygunluk göstermeniz beklenmektedir ve Kobi bankacılığı iş kolunda en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmanız gerekmektedir. Satış kabiliyetinizin yüksek olması da aranan şartlar arasındadır.

Banka Memuru Alımı İş İlanları Başvuru Şekli ve Süreci

Şekerbank tarafından güncel olarak yayımlanan ilan için başvurular başlamıştır. Başvuru yapmak isteyen adaylar “Şekerbank güncel iş ilanları” şeklinde Google’da arama yaparak ilanlara ulaşabilir ve başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebilirler.

Şekerbank'ta Banka Personeli İş İmkanı! 30 Bin TL Maaş İle Başvurunuzu Yapın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.