EkonomiGenelTürkiye

55 Üst Yaşla Malazgirt Belediyesi Kamu İşçi Alımı

Belediye Kamu İşçi Alımı İlanları

Malazgirt Belediye Başkanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların kabul edileceği kişilerin yayın tarihinden itibaren 18 yaşını tamamlamış ve 56 yaşından gün almamış olmaları gerektiği belirtilmekte.

İşe alınacak personel beden işçisi pozisyonunda görevlendirilecek. KPSS şartı olmaksızın yapılacak olan alımda, personel seçimleri Belediye Başkanlığı tarafından 10 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek kura işlemi sonucuna göre yapılacaktır. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın detaylarını sizlere sunuyoruz.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Başvuruda bulunmak isteyen adayların en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmaları gerekmektedir. Gıda ve su sektöründe çalışacak adaylardan hijyen belgesi talep edilmektedir.

Alım ilanı için olumlu sonuçlanmış arşiv ve güvenlik soruşturması sonucuna sahip ve kamu haklarından mahrum bırakılmamış adaylar arasından seçim yapılacaktır. Adayların sabıka kaydı bulunmaması da aranan şartlar arasındadır.

Erkek adayların ilan yayın tarihinden itibaren askerlik görevlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Emekli, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmayan adaylar arasından seçilecek personel için emekli olmayan ve emeklilik hakkı elde etmemiş adayların başvuruları kabul edilecektir.

Sürekli İşçi Alımı İlanı Başvuru Şekli ve Tarihi

Malatya iş ilanları kategorisinde yer alan Belediye Başkanlığı’nın yayımladığı ilana başvurular, 30 Ekim 2023 tarihinden itibaren yapılabilmektedir. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar için son başvuru tarihi olarak 3 Kasım 2023 belirlenmiştir.

Daimi kadroda istihdam edilecek personel için adaylar başvurularını İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapmalıdır. Başvurular ayrıca hizmet noktalarından da şahsen yapılabilecektir. Ancak posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirme sürecine alınmayacaktır. İŞKUR iş ilan numarası: 00007892082.

55 Üst Yaşla Malazgirt Belediyesi Kamu İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.