EkonomiGenelTürkiye

Emeklilerin hesaplarına 5.000 TL’ye ek olarak 12.000 TL ödeme yatırılacak!

16 Milyon Emekliye İkramiye ve Promosyon Müjdesi – Tarihler Belli Oldu

Emekli vatandaşlar için sevindirici haberler geldi. Pazartesi gününden itibaren 5.000 TL’lik ikramiye ödemeleri başlıyor ve bankaların Kasım ayı promosyon ödemeleri yapılıyor.

İkramiye Tarihi Belirlendi!

Emekli vatandaşlar uzun süredir Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdelenen ikramiyeyi bekliyorlardı. Artık bekleyiş sona eriyor; SSK, bağ-kur, EYT ve memur emeklileri dahil olmak üzere 16 milyon emekliye ödemeler IBAN numaralarına yapılacak. İkramiye ödemeleri 6-7 Kasım tarihleri arasında başlıyor ve 15 Kasım’da sona eriyor. Bu ikramiyeden sadece çalışmayan emekliler değil, ayrıca dul ve yetim aylığı alanlar, gaziler ve şehit yakınları da faydalanabilecek.

Yükselen Promosyon Miktarları

Emeklilere sunulan diğer bir müjde bankalar tarafından verildi. Özel bankalar, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası, ING Türkiye gibi, emekli promosyon miktarını artırdı. Son haberlere göre, en düşük promosyon tutarı 7.500 TL olacak. Ek ödeme de dikkate alındığında, emekli promosyonu 12.000 TL’ye kadar çıkacak. Bu fırsattan faydalanmak isteyen emekliler için daha da güzel bir haber var.

Hızlı ve Kolay Başvuru İşlemleri

Emekli promosyon ücretleri 3 gün içinde hesaplara yatırılacak. Şubeye gitmeye gerek kalmadan, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilir ve ödemenizi IBAN numaranız aracılığıyla alabilirsiniz. Promosyon ödemesi almak için tek koşul 3 yıllığına maaş tâhüdü vermek. Bu fırsattan yararlanmak isteyen milyonlarca emekli vatandaş başvurularını yapabilir ve 3 gün içinde ödemelerini alabilirler.

Emekliler için bu haberler büyük bir sevinç kaynağı olacak. Hem ikramiye ödemelerinin başlaması, hem de yükselen promosyon miktarları emeklilere maddi anlamda rahatlama sağlayacak. Tüm emeklilere hayırlı olsun!

Emeklilerin hesaplarına 5.000 TL'ye ek olarak 12.000 TL ödeme yatırılacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.