EkonomiGenelTürkiye

“PTT’den Emeklilere Avantajlı Kredi Fırsatı! Başlangıç Taksiti 89 TL”

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

50 Bin TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Son dakika haberine göre, acil nakit ihtiyacı olanlara kefilsiz ve şartsız ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Bankaların sağladığı ihtiyaç kredisinde, minimum 1.250 TL ve maksimum 50.000 TL alabileceğinizi biliyor muydunuz? Ayrıca, kredi ödeme tutarı da belirlendi.

Emeklilere Özel Kredi İmkanı

Aktifbank’ın resmi web sitesinden elde edilen bilgiye göre, emekli vatandaşlara özel olarak sunulan bu kredi imkanından yararlanmak için, PTT iş yerlerine giderek gerekli belgeleri iletip başvuruda bulunmanız yeterli olacaktır. Nakit ihtiyaçlarınız için en fazla 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabileceksiniz. Ayrıca, 36 aya kadar vade seçeneği de sunulmaktadır.

10 Bin TL İçin Aylık Ödeme Hesaplama

İhtiyaç kredisi hesaplama tablosu da emeklilerle paylaşıldı. Bankanın açıklamasında, hesaplamada sigortanın dahil edilmediği belirtilerek, “Aylık/yıllık efektif faiz oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faizler, ücretler, vergiler ve fonlar dahil edilmiştir” denildi. Buna göre, aylık 10.000 TL kredi çekmek isteyenler için 36 ay vadeyle uygulanacak yüzde 5,49 faiz oranıyla aylık 778,80 TL taksit ödemesi yapılacaktır. Ayrıca, kredi tahsis ücreti olarak 55 TL kesileceği bilgisi verildi. En düşük 1.250 TL kredi kullanımında ise aylık taksit tutarının 89 TL olacağı ifade edildi.

Bankanın faiz oranının yüzde 4,89 olduğu belirtilirken, Aktif Bank’ın resmi web sitesi üzerinden kredi miktarınıza göre ayrıca hesaplama yapabileceğiniz belirtildi. İhtiyaçlarınıza uygun kredi imkanlarını inceleyerek, nakit ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.