EkonomiGenelTürkiye

300 TL Para İadesi: Fatura Ödeyenlere Özel Başvuru İçin Son 3 Gün!

Fatura Ödeyenler İçin Önemli Duyuru! 3 Gün İçinde Başvuru Yapana 300 TL Para İadesi

Vatandaşlar, artan enflasyonla mücadele ederken faturalara yapılan zam sebebiyle geçim sıkıntısı yaşıyor. Fatura ödeyen kişilere yönelik olarak yapılan açıklamaya göre, 10 Kasım tarihine kadar yapılacak başvurularla 300 TL’ye varan para iadesi alma fırsatı sunuluyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin başvuruda bulunması ve kampanya talimatları vermesi yeterli olacak.

Yapı Kredi Bankası Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası Nedir?

Yapı Kredi Bankası, özel bankalar arasında yer alırken yeni bir kampanya duyurdu. Bankanın açıklamasına göre, 11 Ekim – 10 Kasım 2023 tarihleri arasında verilen yeni 2 otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL, 4 yeni talimat için 150 TL, 6 yeni talimat için ise 260 TL değerinde Worldpuan kazanılabilecek. Ayrıca kredi kartından verilen yeni 6 talimat için ekstra 40 TL daha alınabilecek. Böylece toplamda 300 TL’ye kadar para iadesi sağlanacak.

Yapı Kredi Kampanya Koşulları Nelerdir?

11 Ekim – 10 Kasım 2023 tarihleri arasında, müşterilerin vereceği 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 60 TL, 4 yeni talimat için 150 TL, 6 yeni talimat için ise 260 TL değerinde Worldpuan kazanma fırsatı sunulacak. Ayrıca kredi kartından verilecek 6 yeni talimat için ekstra 40 TL alınabilecek ve böylece toplamda 300 TL para iadesi elde edilebilecektir.

Kampanyaya katılım için, “TALIMAT” yazıp ardından bir boşluk bırakılarak 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir. Sistemde kayıtlı olmayan cep telefonlarından yapılan katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlanacak fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Kampanya süresince verilen her talimat için, 11 Ekim – 10 Aralık 2023 tarihleri arasında ilgili faturanın en az 1 kez otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir.

Yukarıdaki koşulları yerine getiren kişiler, başvurularını 3 gün içinde yapmaları durumunda talimatlar üzerinden 300 TL para iadesi elde edebileceklerdir.

300 TL Para İadesi: Fatura Ödeyenlere Özel Başvuru İçin Son 3 Gün!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.