EkonomiGenelTürkiye

“Kasım Kampanyasıyla Emeklilere 11.500 TL Piyango! Yapı Kredi’den…”

Emekli Maaş Promosyonları: Yapı Kredi Bankası’ndan Yeni Tarifeler Açıklandı

Kasım Ayında Uygulanacak Emekli Maaş Promosyonları

Emekliler, maaşlarını almış oldukları bankalardan emekli maaş promosyonu alabilmektedirler. 3 yıllık bir promosyon sözleşmesi kapsamında gerçekleştirilen bu ödemeler, emekliler için ek bir gelir kaynağıdır. Yaşanan ekonomik zorluklar karşısında, emeklilerin bütçelerine destek sağlayan emekli maaş promosyonlarında bankalar, yeni tarifelerini açıklamaktadır. Kasım ayında uygulanacak olan Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasının detayları da artık belli olmuştur.

Yeni Tarifeler Açıklandı

Yapı Kredi Bankası, emekli maaş promosyonu kampanyasında uygulanacak tarifeyi açıklamıştır. Kasım ayında gerçekleştirilecek olan bu ödemelerin miktarları artık belirlenmiştir. Emeklilerin maaş skalalarına göre bu ödemeler gerçekleştirilmektedir. Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaki emeklilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL ve 10.000 TL’den daha yüksek emekli maaşı alanlara ise 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

Ek Promosyonlar Sıralandı

Yapı Kredi Bankası, emeklilere yönelik ek promosyon ödemelerini de gerçekleştirmektedir. Bu ek promosyon ödemeleri, tamamen farklı şartlara bağlı olarak gerçekleştirilmektedir. Tüm emekli müşteriler, şu ek promosyon ödemelerinden yararlanabilmektedir:

  • Emekli müşterinin maaşının tutarına bakılmaksızın, 2 adet yeni otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda, 500 TL ek nakit ödül verilmektedir.
  • Yapı Kredi Bankası’ndan çıkarılan kredi kartını kullanarak 500 TL harcama yapma durumunda, emekli müşterilere 1.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.
  • Yapı Kredi Bankası’ndan en az 25.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan emekli müşterilere, 500 TL ek nakit promosyon verilmektedir.
  • Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasına dahil olan emekliler, 3 ay boyunca 2.000 TL ek para alabilmekte ve bu 3 aylık süre boyunca herhangi bir faiz uygulanmamaktadır.

Toplam Ödeme Detayları

Yapı Kredi Bankası’nın kampanyasından yararlanarak maaş promosyonu alan emekliler, ana promosyon ödemesi olarak en fazla 7.500 TL ödeme almaktadırlar. Ek promosyonlar kapsamında ise, şartlara bağlı olarak 4.000 TL ödeme yapılmaktadır. Toplamda gerçekleştirilen ödeme tutarı ise 11.500 TL’yi bulmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.