EkonomiGenelTürkiye

“KPSS Şartı Aranmadan O Şehirlerde 350 Kamu İşçisi Alımı”

Kamu İşçi Alımı İş İlanları

Kars Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü, Çayçuma Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Mardin Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 350 kamu işçi alımı yapılacaktır.

Kamu İşçi Alımı İlanları Detayları

TYP kapsamında yapılacak olan alım ilanları için KPSS şartının aranmadığı kurumlar tarafından açıklanmıştır. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gerekli olan detayları haberimizde verilmiştir.

İş İlanı Numarası: 315920

Başvuru Yeri: Kars / Merkez

Kurum: Kars Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü

Son Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2023

İş İlanı Numarası: 315922

Başvuru Yeri: Zonguldak / Çayçuma

Kurum: Çayçuma Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü

Son Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2023

İş İlanı Numarası: 315923

Başvuru Yeri: İzmir / Konak

Kurum: İzmir İl Göç İdaresi Müdürlüğü

Son Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2023

İş İlanı Numarası: 316076

Başvuru Yeri: Mardin / Merkez

Kurum: Mardin Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü

Son Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2023

Toplum Yararına Program (TYP) Nedir?

Toplum Yararına Program, işsizlikle mücadele amacı taşıyan ve kamu kurumları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları gibi çeşitli kuruluşlarla iş birliği içinde yürütülen bir istihdam programını ifade eder. Bu program çerçevesinde, işsiz olan kişiler belirli bir süre boyunca belirli projelerde çalıştırılarak hem iş deneyimi kazanmaları hem de sosyal yardımlardan faydalanmaları sağlanır.

Toplum Yararına Program, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yürütülmektedir. Programın amacı, işsizliği azaltmak, toplumun faydalanabileceği projeleri hayata geçirmek ve iş arayanlara geçici bir istihdam olanağı sunmaktır. Katılımcılar, çevre temizliği, park bakımı, kamu hizmetleri gibi farklı alanlarda projelerde çalışabilirler.

Personel Alımı Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR’un resmi web sitesi olan “www.iskur.gov.tr” adresine gidin.

Eğer ilk defa başvuru yapıyorsanız, web sitesinde ücretsiz bir hesap oluşturmanız gerekebilir. Zaten bir hesabınız varsa giriş yapın.

İŞKUR TYP iş ilan numarasıyla arama yaparak başvurmak istediğiniz ilanı bulun.

Ayrıntılar sayfasında genellikle “Başvur” veya “Başvurun” düğmesi bulunur. Bu düğmeye tıklayarak başvuru formunu doldurmanız istenecektir. Formdaki bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun.

Başvurunuzu tamamladıktan sonra “Başvuruyu Gönder” veya benzeri bir düğmeye tıklayarak başvurunuzu işverene iletebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.