EkonomiGenelTürkiye

150.000 TL İhtiyaç Kredisi – İş Bankası’nın Aylık Taksitleri Yenilendi!

Türkiye’de nakit sıkışıklığı birçok kişinin karşılaştığı bir sorun haline geldi. Bu sorunu çözmenin en kolay yolu, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarından faydalanmaktır. Nakit erişimini sağladığınız kredi ile birlikte bunun bir maliyeti de bulunmaktadır. Bu maliyeti ödemeyi göze alanlar nakit sorunlarını çözebilirken, bankadan bankaya farklı maliyetlerle karşılaşılmaktadır. İş Bankası da ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında, kredi maliyetleri en çok araştırılan bankaların başında gelmektedir.

İŞ BANKASI YÜKSEK LİMİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İş Bankası müşterileri, ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuruda bulunduklarında yüksek limitli kredi çekebilmektedirler. İş Bankası, bu kredi kampanyasını kullanıma sunduğunda, müşterilerin krediyi hangi koşullarda çekebileceklerini açıklamıştır. İş Bankası’nın yüksek limitli ihtiyaç kredisi imkanının tüm koşulları belirlenmiştir.

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan faiz oranında bugün bir güncelleme yapılmıştır. İş Bankası, müşterilere aylık yüzde 3,49 oranında ihtiyaç kredisi veriyordu. Bu kredi faizi aylık yüzde 3,74 olarak güncellenmiştir. İş Bankası’nın bu maliyet artışını yapmasının sebebi Merkez Bankası’nın faiz artırımı olduğu bildirilmiştir.

İhtiyaç Kredisi Vadesi ve Limiti

İş Bankası, yüksek limitli kredi imkanını da sunmaktadır. Müşteriler başvuruda bulunmaları durumunda 150.000 TL ihtiyaç kredisi çekebilirler. Ancak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) azami vade süresi uygulaması nedeniyle bu kredinin vadesi uzun olmamaktadır. BDDK’nın 2 yıl önce aldığı karara göre, 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL’den fazla olan ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile verilebilmektedir. İş Bankası bu kredi vade sürelerini uzatma imkanına sahip değildir.

150.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

İş Bankası müşterileri, ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda aylık yüzde 3,74 oranında kredi faizi ile karşılaşmaktadırlar. 12 ay vadeli 150.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler, her ay 16.792 TL kredi taksiti ödemektedirler. Bu kredinin toplam maliyeti ise 201.508 TL olmaktadır.

150.000 TL İhtiyaç Kredisi - İş Bankası'nın Aylık Taksitleri Yenilendi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.