EkonomiGenelTürkiye

DOB ve MGM tarafından 23 Bin TL maaşla 93 kamu memur alımı ilanı verildi.

DOB ve MGM 93 kamu memur alımı ilanları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kamu personeli alımı ilanları hakkında detaylı bilgiler veriyoruz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kamu Personel Alımı

Bu alımlar, Türkiye genelinden Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylara yönelik gerçekleştirilmektedir. Başvuru şartları her branş için farklı olup, alınacak personellere ortalama 23 bin TL maaş ödemesi yapılacaktır.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Kamu Personel Alımı

Bu ilanlar 81 şehirde alınacak olup, herhangi bir Lise veya dengi okul mezunu adaylar başvuruda bulunabilir. İlan detayları ve başvuru şartlarıyla ilgili daha fazla bilgi almak için ilgili haberleri inceleyebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Alım İlanı Detayları

Temizlik görevlisi alımı: – Herhangi bir Ortaöğretim (Lise veya dengi okul) mezunu olmak. – Daha önce temizlik işlerinde çalıştığına dair belge sunmak. – Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS-B) katılarak KPSS Ortaöğretim P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak. – Başvurunun son tarihine (13/11/2023) kadar 35 yaşını doldurmamış olmak.

Şoför alımı: – Herhangi bir Lise veya dengi okul mezunu olmak. – Son başvuru tarihi itibarıyla 5 yıllık CE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. – Son başvuru tarihi itibarıyla güncel Psikoteknik Belgesine sahip olmak. – Son başvuru tarihi itibarıyla SRC3 veya SRC4 Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak. – Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yapılan değişikliklere göre, 1 Ocak 2016 tarihinden önce en az E sınıfı, 1 Ocak 2016 tarihinden sonra ise en az CE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Koruma ve güvenlik görevlisi alımı: – Herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmak. – Erkek olmak. – Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde belirtilen şartları taşımak. – Özel Güvenlik Görevlileri Sağlık Şartları Yönetmeliği hükümlerine uygun sağlık koşullarına sahip olmak. – Başvurunun son tarihine (13/11/2023) kadar geçerlilik süresi en az 6 ay olan (silahlı ibareli) özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. – Boy uzunluğunun 170 santimetreden kısa olmaması. – Boy uzunluğunun son iki rakamıyla kilosu arasındaki farkın 15’ten fazla ve 13’ten az olmaması. – Özel Güvenlik Hizmetleri Yönetmeliği’nde belirtilen şartları taşımak.

DOB Kamu İşçi Alımı ve Personel Alımı Duyurusu

Bu duyurular kapsamında temizlik görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, elektrikçi, bilgisayar bakım onarımcısı ve sıhhi tesisatçı alımları yapılacaktır. İlgili ilanlara başvuruda bulunabilmek için KPSS puanı, yaş sınırları ve mezuniyet şartları gibi belirli kriterleri karşılamak gerekmektedir.

– Başvuru şartları ve detaylar için ilgili ilanları inceleyebilirsiniz.

Bu yazıda, DOB ve MGM’nin 93 kamu memur alımı ilanları hakkında bilgilendirici bilgiler sunulmuştur. Başvurular için gerekli şartlara uygun olmanız durumunda, ilanlara başvuruda bulunabilir ve bu kurumlarda iş imkanlarından faydalanabilirsiniz.

DOB ve MGM tarafından 23 Bin TL maaşla 93 kamu memur alımı ilanı verildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.