EkonomiGenelTürkiye

Mezunu İlanı

Üniversite İş İlanları

Kırklareli Üniversitesi Personel Alımı

Destek Personeli Alımı

Kırklareli Üniversitesi, istihdam etmek üzere lise, önlisans ve lisans mezunlarından 12 personel alacak. Bu alımlar, 5 destek personeli, 4 koruma ve güvenlik görevlisi, 2 büro personeli ve 1 lisans mezunu büro personeli kadrolarında gerçekleştirilecektir. İkamet şartı aranmadan başvurular kabul edilecektir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı

Kırklareli Üniversitesi tarafından yapılan personel alımlarından biri koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonudur. Bu pozisyona başvurabilmek için Sosyal Hizmetler veya sosyal güvenlik programlarının birinden mezun olmanız gerekmektedir. Önlisans düzeyinde mezun olan adaylardan alım yapılacaktır. Ayrıca, silahlı veya silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir. İç ve dış mekanda vardiya sisteminde çalışabilmeniz önemlidir.

Destek Personeli Alımı

Kırklareli Üniversitesi, lise veya dengi okullardan mezun olan adaylar arasından destek personeli alımı yapacaktır. Bu pozisyonda çalışacak personel, temizlik, bakım, ısıtma gibi hizmetleri yerine getirecektir.

Büro Personeli Alımı

Üniversite tarafından yapılan alımlardan biri de büro personeli pozisyonudur. 2 önlisans ve 1 lisans mezunu büro personeli alınacaktır. Önlisans mezunlarından bölüm şartı aranmamaktadır, ancak lisans mezunlarının kamu yönetimi, siyaset bilimi, kamu yönetimi veya uluslararası ilişkiler lisans programı mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, Türk işaret dili ve güzel konuşma sertifikalarına sahip olmanız da beklenmektedir.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Kırklareli Üniversitesi iş ilanları kategorisinde bulunan personel alımı için başvurular 8 Kasım 2023 tarihinde başlamıştır. Başvuruların son tarihi ise 22 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası D-E Blok Kat:3 Kayalı Kampüsü / KIRKLARELİ adresine yapabilirsiniz.

Mezunu İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.