EkonomiGenelTürkiye

Eskişehir Teknik Üniversitesi 51 Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS 60

Üniversite Personel Alımı

Eskişehir Teknik Üniversitesi, kendi bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda sözleşmeli personel alımı yapacak. İlgili alım ilanı lise ve önlisans mezunlarına yöneliktir ve ikamet şartı aranmamaktadır. Alım, 13 destek personeli, 8 destek personeli, 25 büro personeli ve 5 koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında gerçekleştirilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilana ilişkin gerekli detayları açıklamış bulunmaktayız.

Personel Alımı Müracaat Koşulları

Destek Personeli Alımı: Lise veya dengi okul mezunu olmayan adaylar, bölüm şartı aranmaksızın başvurularını yapabilirler. Bu pozisyonda görev yapacak personel, açık ve kapalı alanlarda temizlik işlerinden sorumlu olacaktır. Başvuru yapacak adayların, görevlerine devamlılığı engelleyebilecek bir hastalık bulunmaması beklenmektedir.

Büro Personeli Alımı: Önlisans düzeyinde büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, sekreterlik, büro hizmetleri ve yürütücü asistanlık veya muhasebe ve vergi uygulamaları alanında mezun olmanız gerekmektedir. Görevinizi yapmanızı engelleyebilecek herhangi bir sağlık sorununuzun olmaması beklenmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı: Meslek Yüksekokulu mezunu olan ve herhangi bir bölümden mezun olmuş adaylar, bölüm şartı aranmaksızın başvuru yapabilirler. Bu pozisyonda gece vardiyasında çalışmanıza engel olabilecek bir sağlık sorununuzun bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca, silahlı veya silahsız özel güvenlik görevlisi kartınızın olması gerekmektedir. Son başvuru tarihine kadar 30 yaşını doldurmamış olmanız beklenmektedir.

Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Eskişehir’deki iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu alım ilanı için başvurular, 3 Kasım 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanacaktır. Son başvuru tarihi ise 17 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Şartları sağlayan adayların başvurularını, Eskişehir Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı – İki Eylül Kampüsü Eskişehir adresine bizzat yapmaları gerekmektedir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi 51 Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS 60

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.