EkonomiGenelTürkiye

“18 yaşına kadar BEDAVA! İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine Halkbank’tan harika karne hediyesi”

0 – 18 Yaş Arasına BEDAVA! Halkbank’tan İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerine Karne Hediyesi

0-18 Yaş Arası İlkokul, Ortaokul, Lise Öğrencilerine Karne Hediyesi Bedava Kumbara!

Halk Bankası, kamu bankaları arasında yer alır ve vatandaşın kara gün dostu olarak her konuda desteğini sürdürmektedir. Bu kez yapılan açıklama, öğrencilere yöneliktir.

Halkbank, 0-18 yaş arasındaki çocuklar için yeni bir hizmeti duyurdu. İlkokul, oratkul ve lise öğrencileri için düzenlenen kampanyada sunulan hizmetin ücretsiz olduğu ve karne hediyesi verileceği belirtilmiştir. İşte detaylar!

Halkbank Kumbara Hesabı Nedir?

Kumbara Hesabı, 0-18 yaş aralığındaki çocuğunuz adına en yakın Halkbank şubesinde açabileceğiniz bir hesaptır.

Kumbara Hesabı, bir vadesiz mevduat hesabıdır ve sıfır bakiye ile açılabilmektedir. Dilediğiniz zaman bu hesabı bir vadeli hesaba dönüştürebilirsiniz.

Kumbaralar, Halkbank gişe yetkilisi tarafından açılarak, birikimleriniz vadesiz Kumbara Hesabınıza yatırılır.

Kumbaralarını getiren çocuklara, özel olarak tasarlanmış yeni masal kahramanlarının kumbarası ile birlikte bir puzzle hediye edilecektir. Kumbara hesabınızı, Halkbank Çocuk Bankacılığı uygulamasıyla görüntüleyebilirsiniz.

Kampanyadan yararlanarak çocuklarınıza tasarruf alışkanlığı kazandırabilir ve ücretsiz kumbara hediyenizi alabilirsiniz. Karnesini getiren küçüklerimiz, Keloğlan, Karagöz-Hacivat ve Nasreddin Hoca kumbaralarından birini seçebilir ve bu kahramanların hikayelerini kumbaraların üzerindeki QR kodu okutarak dinleyebilirler. Tasarruf küçük yaşlarda kazandırılan en iyi alışkanlıktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.