EkonomiGenelTürkiye

Sayıştay Başkanlığı, Deneyimsiz 3 Kadro İçin Personel Alacak!

Personel Alımı ve İlan Detayları

İlan Başlığı

Sayıştay Başkanlığı Personel Alım İlanı

Kamu Personel Alımı ve Başvuru Kriterleri

İlan Detayları

Sayıştay Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İlan, farklı kadro ve pozisyonlar için geçerli olup, en az lise veya dengi okul mezunu adayların başvurularının kabul edileceği bildirildi. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak bu ilanın detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Matbaa Teknisyeni Alımı

00007904423 İŞKUR iş ilan numarasıyla duyurulan matbaa teknisyeni alımında adaylardan, lise veya dengi okullardan baskı, ciltleme ve serigrafi matbaa baskısı konularında mezun olmaları beklenmektedir. Ayrıca giyotin makinesi kullanabilen, baskı sonrası ciltleme yapabilen, düzenli ve disiplinli çalışabilen adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

İnşaat Ustası Alımı

00007904239 İŞKUR iş ilan numarasıyla yapılan inşaat ustası alımında, bölüm şartı aranmaksızın lise veya dengi okul mezunu kadın ve erkek adaylar başvurabilir. Adayların inşaat, yapı ve malzemeleri konusunda bilgili olmaları, ince inşaat işlerine aşina olmaları ve inşaat alanında tecrübeli olmaları beklenmektedir.

Elektrikçi Alımı

00007903564 İŞKUR iş ilan numarasıyla duyurulan elektrikçilerin alımında, lise veya dengi okullardan mezun olan adaylar değerlendirmeye alınacaktır. Elektrik, elektronik veya elektrik tesisatları ve pano montörlüğü konularında öğrenim görmüş olan adaylar tercih edilecektir.

Alım Süreci ve Mülakat

22 Kasım 2023 tarihinde Sayıştay Başkanlığı toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura sonuçları, resmi internet sitesi aracılığıyla ilan edilecektir. Kura çekiminde adı çıkan adaylar, sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Sözlü sınavın tarihi ve yeri, ilerleyen günlerde yapılacak açıklamayla duyurulacaktır.

Başvuru Şekli ve Tarihleri

Bu ilana başvurular, 6 Kasım 2023 tarihinde başlamış olup, 10 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular İŞKUR tarafından kabul edilecektir.

Sayıştay Başkanlığı, Deneyimsiz 3 Kadro İçin Personel Alacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.