EkonomiGenelTürkiye

Kamuya 40 personel alımı: Zabıta ve itfaiye eri başvuruları

Cizre Belediyesi Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı İlanı

Kamu İş İlanları

Cizre Belediye Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında PS 60 taban puanı ile 40 zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Kadın ve erkek adaylar arasından yapılacak olan alım, boş kadrolara açıktan atama yoluyla gerçekleştirilecektir.

KPSS Şartı

Başvuru yapmak isteyen önlisans mezunu adayların en az P-93, lisans mezunu adayların ise P-3 puan türünde en az 60 taban puan almaları gerekmektedir. Bu şart, 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı sonucunda belirlenecektir. Sınavda başarılı olan adaylar, mülakat sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Mülakat sınavını geçen adaylar, işe alım sürecine dahil edilecektir.

Belediye Personeli Alımı Başvuru Koşulları

Zabıta Memuru Alımı: Zabıta memuru kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların, önlisans veya lisans mezunu olmaları gerekmektedir. B sınıfı sürücü belgesi talep edilmektedir.

İtfaiye Eri Alımı: İtfaiye eri kadrosuna, bölüm şartı aranmaksızın ön lisans veya lisans mezunlarından alım yapılacaktır.

Belediye Memuru Alımı Başvuru Tarihleri

Cizre Belediyesi, Şırnak iş ilanları kategorisinde yer alan ilanıyla ilgili başvuruların 18 Aralık 2023 tarihinden itibaren kabul edileceğini duyurdu. Son başvuru tarihi ise 22 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, boy ve kilo ölçümleri için Cizre Belediye Başkanlığı Cizre Belediyesi Sur Mahallesi Memuzin Bulvarı Belediye Hizmet Binası Cizre/Şırnak adresine bizzat başvuruda bulunmalıdır. Başvurular, sağlık personeli gözetiminde gerçekleşecektir.

Kamuya 40 personel alımı: Zabıta ve itfaiye eri başvuruları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.