EkonomiGenelTürkiye

“Eren Üniversitesi, İş Güvencesi ve Yüksek Maaşla Devlet Memuru Alımı!”

Devlet Memuru Alımı İş İlanları

Bitlis Eren Üniversitesi, devlet memuru alımı için duyuru yapmıştır

İkamet şartı aranmadan 81 şehirden kabul edilecek olan devlet memuru alımı ilanı, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen kamu iç denetçi sertifikasına sahip olma şartını taşımaktadır. KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek olan alım ilanı, kamupersonelialim.com tarafından detaylarıyla sunulmuştur.

Memur Alımı Başvuru Koşulları

Kurumun yaptığı açıklamaya göre, müracaatlar Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan adaylar arasından kabul edilecektir.

Arşiv ve güvenlik soruşturması sonucunda olumlu değerlendirilen, kamu haklarından mahrum bırakılmamış adaylar başvuruda bulunabileceklerdir. Başvuruda bulunacak adayların sabıka kaydı olmaması gerekmektedir.

Medeni haklarınızı kullanma şartı aranmaktadır.

Başvurular, kadın ve erkek adaylar tarafından yapılabilir.

Erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük kaydı bulunmamaktadır.

Kamu Memur Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Bitlis Eren Üniversitesi tarafından ilan edilen iş ilanları kategorisindeki duyuruya başvurular, 6 Kasım 2023 tarihinde mesai başlangıcıyla birlikte kabul edilecektir. Başvurular için son tarih 20 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir.

Şartları sağlayan adaylar, başvurularını Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına bizzat başvurarak veya posta yoluyla yapabileceklerdir.

Posta yoluyla yapılan başvurulardan kaynaklanacak herhangi bir gecikmeden dolayı Üniversite sorumlu tutulmayacaktır. Alınacak personel, 1 iç denetçi kadrosunda istihdam edilecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.