EkonomiGenelTürkiye

“Gece geç saatlerde sigaraya ikinci zam!”

**BAT Grubu Sigaralarına Zam Geldi – Güncel Sigara Fiyatları**

**BAT Grubu Sigaralarına Zam Geldi**

Kasım ayında sigara fiyatlarının artmasıyla ilgili haberler giderek artıyor. Güncel sigara fiyatları markalar tarafından ardı ardına duyurulurken, son zam haberleri BAT grubu sigaraları için geldi. Yeni fiyatların 4 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

**En Pahalısı 60 TL, En Ucuzu 40 TL**

BAT grubu sigaralarından sonra tiryakilerin merak ettiği konu en pahalı ve en ucuz sigara oldu. Yeni fiyatlandırmadan sonra BAT grubunda en pahalı sigara 60 TL’ye satılacakken, en ucuz sarmalık kıyılmış tütün sigarası ise 40 TL’ye alınabilecek.

**Güncel Sigara Fiyatları**

Yeni fiyatların akşam saatlerinde açıklanmasının ardından 4 Kasım Cumartesi gününden itibaren tüm marketler ve tekel bayilerinde geçerli olacağı bildirildi.

**15 TL Zam**

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan açıklamaya göre, BAT grubuna dahil olan Maltepe, Viceroy, 2000, Kent gibi sigaralara yaklaşık 5 TL zam yapıldı. Son zamla birlikte sigara fiyatları son 1 yıl içinde ortalama 15 TL arttı.

**Sonuç**

Sigara fiyatlarının sürekli artması, sigara tiryakilerini sigarayı bırakmaya teşvik etmektedir. Sağlık açısından sigarayı bırakmanın önemi unutulmamalı ve sigara bağımlılığının zararlarından korunma adına uygun yöntemler tercih edilmelidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.