EkonomiGenelTürkiye

MGM Kamu Personel Alımları Devam Ediyor!

Kamu Personel Alımı: Alımların Şartları ve Başvuru Süreci

Kamu Personel Alımı İş İlanı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı şehirlerde kamu personel alımı yapacağını açıkladı. 4 farklı kadroda yapılacak olan alım ilanı için temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, büro personeli ve şoför alımı yapılacağı açıklandı. 48 personel alım ilanına müracaatlar başlamıştır. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gerekli olan detaylarına haberimizde yer verdik.

Personel Alımı Yapılacak Şehir Listesi

Alımlar: Yozgat, Sivas, Konya, Zonguldak, Düzce, Samsun, Ordu, Kastamonu, Gümüşhane, Rize, Erzurum, Elâzığ, Tunceli, Van, Hakkâri, Iğdır, Ankara, Edirne, Kırklareli, İzmir, Manisa, Çanakkale, Eskişehir, Antalya, Muğla, Uşak, Adana, Mersin ve Kayseri illerinde yapılacaktır.

İşçi Alımı Başvuru Koşulları

Temizlik Personeli Alımı: Temizlik personeli alımı için lise veya dengi okullardan mezun olmuş olmanız gerekmektedir. Ayrıca daha önce temizlik işlerinde çalıştığınızı belgelendirmeniz gerekmektedir.

Şoför Alımı: Şoför alımı için son başvuru tarihine kadar geçerli SRC – 3 ve SRC – 4 belgelerine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca CE sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız istenmektedir. 13 Kasım 2023 tarihi itibariyle 36 yaşından büyük olmamanız gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı: Koruma ve güvenlik görevlisi alımı için önlisans mezunu olmanız yeterlidir. Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi devam eden veya en az 6 ay kalmış silahlı özel güvenlik görevlisi kartına sahip olmanız gerekmektedir.

Görevinizi yapmanıza engel olabilecek herhangi bir sağlık probleminizin bulunmaması beklenmektedir. Ayrıca gece-gündüz iç ve dış mekanlarında vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamanız beklenmektedir.

Güncel İlan Başvuru Tarihi ve Şekli

Söz konusu kurum tarafından yayımlanan ilana başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 13 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı elektronik olarak yapmak için işe alım kariyer internet sitesi olan CBİKO adresini kullanabilirsiniz.

MGM Kamu Personel Alımları Devam Ediyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.