EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi: Borçlu olanlara 634 TL taksitle müjde!

**Ziraat Bankası, 634 TL Taksitle Borç Kapatma Kredisi Sunuyor**

Son dönemde ekonomik olarak zorlanan kişilerin büyük bir bölümü bankaların kredilerine başvurarak kredi faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarına yönelmişti. Bu dönemde vatandaşların borcu katlanarak artarken borç kapatma kredisi arayışları da artmıştı. Neyse ki, Ziraat Bankası bu durumda borçlu kişilere yardımcı olmak için devreye girmiştir. Ziraat Bankası, borç kapatma kredisi imkanı sunmaktadır.

**Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi Faiz Oranı Nedir?**

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi paketinde müşterilerine yönelik yeni bir duyuru yapmıştır. Borcu olan ve ödemekte zorlanan kişiler de bu kredi paketinden faydalanabilirler. Ziraat Bankası müşterisi olan kişiler, mobil uygulama üzerinden direkt ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak borçlarını kapatabilmek için 70 bin TL’ye kadar kredi çekebilirler. 50 bin TL’ye kadar olan kredi talepleri 36 ay vadeli, 50 bin TL üzeri talepler ise 24 ay vadeli olarak verilecektir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 4,14 şeklinde uygulanacaktır.

**36 Ay Vadeli 10 Bin ve 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Paketinde Aylık Taksit Tutarı Ne Kadar?**

İhtiyaç kredisi paketinde 10 bin TL limit çeken kişiler için aylık taksit ödeme tutarı 634,29 TL olacaktır. 50 bin TL’ye daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olan kişiler ise bankaya 3 bin 171 TL taksit ödemek zorunda kalacaklardır.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen bu ihtiyaç kredisi paketinden yararlanmak isteyen kişiler, başvurularını Ziraat Bankası şubeleri, internet sitesi veya internet şubesi üzerinden yapabileceklerdir. Başvurusu kabul edilen kişiler, aldıkları kredi tutarıyla borçlarını kapatabileceklerdir. Ziraat Bankası, zor durumda olan borçlu kişilere destek olmak amacıyla bu kredi imkanını sunmaktadır.

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi: Borçlu olanlara 634 TL taksitle müjde!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.