EkonomiGenelTürkiye

Sağlık Bakanlığı’ndan 243 Kasım Ayı Kamu Personel ve İşçi Alımı

SEO Uyumlu Başlık: Kasım Ayında Sağlık Bakanlığı Tarafından Yapılacak İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 243 Personel ve İşçi Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 243 personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarda lise, önlisans ve lisans mezunları için uygun kadrolar bulunmaktadır. Alımlar KPSS’li ve KPSS’siz olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın ayrıntılarını sizler için sunuyoruz.

Sağlık Bakanlığı 216 Sürekli İşçi Alımı

Sağlık Bakanlığı KPSS’siz kamu işçisi alımı ilanını yayınladı. İlan doğrultusunda Sinop, Muğla, Kastamonu, Mardin, Samsun, Bilecik, Burdur, Erzurum, Gümüşhane, Hakkâri, Hatay, Kütahya, Kırklareli, Malatya, Ardahan, Denizli, Çanakkale ve İstanbul illerinde alımlar yapılacaktır.

Başvurular 1 Kasım 2023 tarihinde başlayıp, son başvuru tarihi 6 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. 216 engelli sürekli işçi alımı tam zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 25 Devlet Memuru Alımı

Sağlık Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 25 kamu memuru alımı yapacağını Resmî Gazete üzerinden duyurdu. Başvurular ise 1 Kasım 2023 itibarıyla kabul edilmeye başlandı. İşe alınacak personeller, 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak olan sınav sonucuna göre belirlenecektir.

Adaylardan iktisat, işletme, maliye, sağlık yönetimi, kamu yönetimi, istatistik, matematik, endüstri mühendisi, bilgisayar mühendisi veya hukuk bölümü mezunu olmaları beklenmektedir.

Bu ilanda KPSS şartı aranmaktadır ve başvuru yapacak adaylardan 2022 veya 2023 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan 70 taban puan şartını karşılamaları istenmektedir. Başvurular başlamış olup, başvuru yapmak ve ayrıntıları öğrenmek için tıklayınız.

Biyotıp Genom Merkezi Kamu Personel Alımı

Biyotıp Genom Merkezi, 2 tanıtım ve pazarlama uzmanı alımı yapacağını duyurdu. KPSS’siz olarak yayımlanan bu ilan için daimi kadroda istihdam sağlanacaktır. İşe alım süreci, kurum tarafından gerçekleştirilecek olan olağan mülakat sınavı sonucuna göre yapılacaktır. Son başvuru tarihi ise 6 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak ve ayrıntıları öğrenmek için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı'ndan 243 Kasım Ayı Kamu Personel ve İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.