EkonomiGenelTürkiye

ÇSGB 19 Memur ve Kamu Personel Alımı: Kan merkezinde fırsat, 62 Bin TL Maaşla

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kamu Personeli Alımı: Güncel Duyuru

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB), 4 Kasım 2023 tarihli resmi gazete ilanına göre 19 kamu personeli alımı yapacaktır. Bu alımlar üç farklı grupta sözleşmeli personel için gerçekleştirilecektir. Başvurular adaylar tarafından 4-19 Kasım 2023 tarihleri arasında CBİKO üzerinden yapılacaktır.

A Grubu: Java Kurumsal Mimar, Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı ve Kıdemli Sistem Uzmanı Alımı

ÇSGB, A Grubunda bir java kurumsal mimar, bir kıdemli bilgi güvenliği uzmanı ve bir kıdemli sistem uzmanı olmak üzere toplamda üç kişiyi işe alacaktır.

B Grubu: Sistem Uzmanı, Kıdemli Java Yazılım Uzmanı ve Veri Tabanı Yöneticisi Alımı

B Grubunda ise ÇSGB, üç sistem uzmanı, üç kıdemli java yazılım uzmanı ve bir veri tabanı yöneticisini işe alacaktır.

C Grubu: Sistem Uzmanı, DevOps Uzmanı, Java Yazılım Geliştirme Uzmanı ve .NET Yazılım Geliştirme Uzmanı Alımı

C Grubunda ÇSGB, iki sistem uzmanı, bir devops uzmanı, beş java yazılım geliştirme uzmanı ve bir .net yazılım geliştirme uzmanı işe alacaktır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Hakkında

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek olan personel, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin Ek 6’ncı maddesi ve 31.12.2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8’inci maddesi uyarınca belirlenecek olan sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yerleştirilecektir. Bu kapsamda 19 sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.

ÇSGB Memur Alımı Başvuruları

Başvurular, adayların 04.11.2023 – 19.11.2023 tarihleri arasında Kariyer Kapısı’nın https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanmaları gerekmektedir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru koşulları, gerekli belgeler, sınav süreci ve diğer bilgilere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın internet sitesi (www.csgb.gov.tr/duyurular) ve Kariyer Kapısı üzerinden erişilebilir.

ÇSGB 19 Memur ve Kamu Personel Alımı: Kan merkezinde fırsat, 62 Bin TL Maaşla

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.