EkonomiGenelTürkiye

Erdoğan, T.C. Kimlik Numarasına 100.000 TL Faizsiz Kredi Desteği Sağlayacak

Genç Evlenen Çiftlere Faizsiz Kredi İmkanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, yeni evlenecek gençlere krediyle ilgili bilgi verdi.

“Deprem Bölgesinde Pilot Proje Olarak Başlatacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, evlenecek gençlerin ekonomik olarak desteklenmesini ve evliliklerinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçlayan projelerin tamamlandığını belirtti. Önümüzdeki dönemde Aile ve Gençlik Bankası’na dair kanun teklifinin Meclis’e sunulacağını ifade eden Erdoğan, doğalgaz, petrol ve madenlerden elde edilen devlet gelirlerinin bir kısmının bu bankaya aktarılacağını bildirdi. İlk olarak aile ve gençlere yönelik pilot projelerin hayata geçirileceğini ve sonrasında yaygınlaştırılacağını söyleyen Erdoğan, yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacaklarını açıkladı. Aile ve Gençlik Bankası’nın bu uygulamayı deprem bölgesinde pilot proje olarak başlatacağını belirtti.

“Hazırlıklar Tamamlandı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, evlenecek gençlerin ekonomik açıdan desteklenmesini ve evliliklerinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçlayan projenin hazırlıklarının tamamlandığını duyurdu. Aile ve Gençlik Bankası’nın gelirlerinin tesis edilene kadar bu uygulamayı deprem bölgesinde pilot proje olarak başlatacaklarını vurguladı.

Erdoğan, T.C. Kimlik Numarasına 100.000 TL Faizsiz Kredi Desteği Sağlayacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.