EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası Kart Sahiplerine 2.500 TL Hediye! Başvurular Açıldı.

**Ziraat Bankası Touristica’da 2.500 TL Banka Kart Hediyesi Kampanyası**

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyalara bir yenisi ekleniyor! Son açıklamaya göre, Touristica’da yapacağınız alışverişlerle 2.500 TL değerinde banka kartı hediye edileceği duyuruldu. Bu kampanya 1 Kasım’da başlayacak ve 30 Kasım’da sona erecek.

**Kampanya Şartları**

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, kampanyanın şartlarını aşağıdaki şekilde açıkladı:

– Touristica’da tek seferde yapacağınız 15.000 TL ile 19.999 TL arasındaki alışverişlerde 1.000 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ile 29.999 TL arasındaki alışverişlerde 2.000 TL Bankkart Lira, ve 30.000 TL ve üzerindeki Bankkart alışverişlerinizde 2.500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sizi bekliyor.
– Kampanya 1 Kasım’da başlayacak ve 30 Kasım’da sona erecek.
– Kampanyaya bankkart.com.tr web sitesi, Bankkart mobil uygulaması ve SMS göndererek başvuru yapabilirsiniz.
– SMS ile başvuru yapmak için telefonunuzdan TOURISTICA yazıp 4757’ye SMS gönderebilirsiniz. Başvuruyu yapacak olan kişinin asıl kart sahibi olması gerekmektedir.
– Alışverişlerinizi Bankkart POS cihazlarından yapmanız gerekmektedir.
– Kazandığınız Bankkart liraları 7 Aralık’ta yüklenecek ve 15 Ocak tarihine kadar geçerli olacak. Kullanılmayan Bankkart liraları 16 Ocak’ta geri alınacak.

Ziraat Bankası açıklamanın devamında, müşterilerin en fazla 2.500 TL kazanabileceğinin altını çizerek, ek kartlarla yapılan harcamaların da kampanyaya dahil olduğunu belirtti. Kampanyadan faydalanmak için son başvuru tarihinin 30 Kasım olduğuna vurgu yaparak, bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz. Hemen başvuru yaparak 2.500 TL kazanmanın keyfini sürebilirsiniz. Kazandığınız Bankkart liralarını yalnızca 15 Ocak tarihine kadar kullanabileceğinizi unutmayın!

Ziraat Bankası Kart Sahiplerine 2.500 TL Hediye! Başvurular Açıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.