EkonomiGenelTürkiye

Renault Clio ÖTV muafiyetli kampanyasıyla sadece 505.500 TL!

ÖTV’siz Renault Clio Kampanyasıyla Yüzde Elli İndirim Fırsatı!

Yükselen fiyatlar ve taşıt kredisi olanaklarının kesilmesiyle birlikte sıfır kilometre otomobil piyasası kaos içerisinde kalmış durumda. Ancak otomobil firmaları bu zorlu durumu kampanyalarla aşmaya çalışıyor. Türkiye’nin en çok satış yapan firmalarından Renault da yeni araba kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Özellikle Renault Clio için başlatılan ÖTV’siz kampanya, ayın en cazip teklifi olarak karşımıza çıkıyor.

ÖTV Muafiyetiyle Renault Clio’yı Yarı Fiyatına Alın!

Otomobil sahibi olmak isteyen bazı kişilere, engelli vatandaşlar ve yüzde 90 ve üzeri engel oranına sahip olanlara ÖTV muafiyeti hakkı veriliyor. Bu sayede sıfır kilometre otomobil alırken ÖTV ödemelerini yapmaları gerekmeyen vatandaşlar, ulaşım sorununun yanı sıra devlet desteğiyle de karşılaşıyor. ÖTV maliyetinin olmadığı için araç fiyatları neredeyse yarı yarıya düşüyor.

Renault Clio için de ÖTV muafiyetli kampanya sunuldu. ÖTV muafiyeti belgesi alan vatandaşlar, Renault bayilerine başvurduklarında Renault Clio modelini çok özel bir fiyatla satın alabilme imkanına sahipler. Özellikle engelli vatandaşların tercih edebileceği otomatik vites Renault Clio için özel bir kampanya düzenlenmiş durumda.

Renaud Clio equilibre 1.0 Tce X-Tronic 90 bg model otomobil, ÖTV muafiyetiyle satışa sunuluyor. Normalde 921.900 TL olan bu aracı, ÖTV muafiyeti sayesinde sadece 505.500 TL’ye satın alabilirsiniz. Bu avantajlı fiyatla Renault Clio sahibi olmak isteyenler, bu fırsatı ay sonuna kadar değerlendirebilirler.

ÖTV muafiyetiyle otomobil satın almanın bazı kuralları bulunmaktadır. Bu haktan faydalananlar, her 5 yılda bir bu ayrıcalığı tekrar kullanabilirler. Satın alınan her araç için 5 yıl boyunca ÖTV’siz otomobil alımı yapılamaz. Ayrıca, ÖTV’siz olarak satın alınan araçlar 5 yıl süresince satılamaz. Eğer satın alınan araç satılmak istenirse, devlete ödenmeyen ÖTV miktarı ödenir. 5 yıllık sürenin ardından bu kısıtlama ortadan kalkar.

Renault Clio ÖTV muafiyetli kampanyasıyla sadece 505.500 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.