EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan 400.000 TL hediye para fırsatı! Jet Luck yarışması başlıyor.

Halkbank Jet Luck Yarışması ile Asansöre Binene 400.000 TL Hediye Para!

Halkbank, yeni kampanyalarını duyurmaya devam ederken, vatandaşlara güven veren kamu bankalarından biri olarak bilinmektedir. Banka, destek kredisi paketleri ile vatandaşın kara gün dostu olmanın yanı sıra girişimcilere yönelik yeni bir yarışma da duyurdu. Halkbank, “Halkbank olarak, üreten, çalışan, toplumsal gelişmeye ve kalkınmaya katkı sunan herkesin, özellikle girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bankamız, yaratıcı fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimcilerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri ve iş dünyasında öne çıkmaları için eşsiz bir fırsat sunacak yepyeni bir etkinlik düzenliyor: Jet Luck!” diyerek beklenen açıklamayı yaptı.

JET LUCK YARIŞMASI NEDİR?

Halkbank tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Jet Luck, girişimcilerin iş fikirlerini bir asansör yolculuğu kadar kısa sürede ifade edebilme becerilerini ölçen özel ve ödüllü bir etkinliktir. İstanbul Finans Merkezi’ndeki Halkbank Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşecek Jet Luck etkinliğinde katılımcılar, bir asansör yolculuğu süresince kısa ve öz sunumlarla iş dünyasının liderlerini etkileme şansına sahip olacaklar.

JET LUCK YARIŞMASI BAŞVURU ŞARTLARI

Halkbank Jet Luck yarışmasına başvurmak isteyenlerin aşağıdaki şartları yerine getirmeleri gerekmektedir:

  • Bir girişimci olmak
  • Halkbank müşterisi olmak
  • Jet Luck Başvuru Formu’nu doldurmak

Yapılacak sunumlarda en yüksek puanı alan kişi, 400.000 TL nakit para ödülünün sahibi olacaktır. Yarışmaya başvurular Halkbank’ın resmi internet sitesi üzerinden Jet Luck Başvuru Formu doldurularak yapılmaktadır.

Halkbank'tan 400.000 TL hediye para fırsatı! Jet Luck yarışması başlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.