EkonomiGenelTürkiye

GSM operatörleri, cep telefonu sahiplerine 3 ay ertelemeli 75.000 TL anında kredi imkanı sağlıyor!

GSM operatörleri yeni bir kampanya başlattı! Cep telefonu olanlar için 3 ay ertelemeli 75.000 TL anında kredi imkanı sunuluyor.

Kredi çekmek isteyenler, özellikle özel ve kamu bankalarının yükselen faiz oranları nedeniyle zorluklar yaşamaktadır. Ancak, cep telefonu operatörleri bu duruma çözüm bulmak için harekete geçti. GSM operatörleri, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlere düşük faizli kredi imkanı sunarak yardım eli uzatıyor. Üstelik, bu kredi fırsatında taksit ödemeleri 3 ay ertelenmektedir.

Vodafone İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankaların yükselen faiz oranları nedeniyle ihtiyaç kredisi bulmak isteyenler için cep telefonu operatörleri devreye girdi. Hatırlanacağı üzere, operatörler daha önce cihaz satışlarında düşük faizli kredi imkanı sunmaktaydı. Şimdi ise ihtiyaç kredisi için de aynı hizmeti sunmaktadırlar.

Vodafone, TEB ile anlaşmalı olarak sunduğu kredi kampanyasıyla yüzde 1.79’dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler 75.000 TL’ye kadar nakit para desteği alabilirler. Ayrıca, ilk taksit ödemesi 3 ay ertelenebilir.

Turkcell Paycell İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

Turkcell, ihtiyaç kredisi başvurularını Paycell üzerinden kabul etmektedir. Yapılan açıklamada, “Paycell üzerinden banka kredisi başvurusu yaparak, avantajlı faiz oranlarıyla 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Kredi kullanıldıktan sonra Paycell kartınıza yatırılan miktarı dilediğiniz gibi harcayabilir veya banka hesabınıza göndererek nakit olarak çekebilirsiniz” denilmektedir.

GSM operatörleri, cep telefonu sahiplerine 3 ay ertelemeli 75.000 TL anında kredi imkanı sağlıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.