EkonomiGenelTürkiye

2023 Kızılay Kamu Memur Alımı: KPSS Şartı Olmadan İlan Yayımlandı

KPSS’siz Kamu Memur Alımı İlanları

Kızılay Kamu Memur Alımı Açıkladı

Kızılay, 31 Ağustos 2023 tarihi itibariyle kendi bünyesinde kamu memur alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, farklı kadro ve pozisyonlarda gerçekleşecektir. Alımlarda tercihen B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız istenmektedir. Ayrıca en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilir. Kızılay memur alımı ilanı için gerekli olan şartlar kamupersonelialim.com tarafından sunulmuştur.

Personel Alımı Müracaat Şartları

Başvuru yapacak adaylardan tercihen üniversitelerde uluslararası ilişkiler, hukuk, iletişim veya sosyal bilimler bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmaları veya uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans yapıyor olmaları istenmektedir.

Adayların iyi düzeyde bilgisayar kullanabilme becerilerine ve Microsoft Office programlarına hakim olmaları gerekmektedir.

Ayrıca uluslararası ilişkiler pozisyonunda en az bir yıl profesyonel veya gönüllü olarak deneyim kazanmış olmak istenmektedir.

Planlama ve organizasyon yeteneği yüksek, zamanı etkin kullanabilen ve sonuç odaklı kişiler tercih edilecektir.

Adayların seyahat engeli bulunmamalıdır. Ayrıca vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmek ve her türlü iklim koşulunda çalışabilme kapasitesine sahip olmak gerekmektedir. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlamanız beklenmektedir.

Erkek adayların başvuru tarihi itibariyle askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Kızılay İşçi Alımı İlanına Başvurular

Kızılay tarafından yayımlanan ilanın başvuruları 31 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Başvurular, ilgili kurumun resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılmalıdır. Aşağıda verilen müracaat linkini Google arama yerine yapıştırarak ilgili sayfaya yönlendirilebilirsiniz. Yönlendirildiğiniz platform üzerinden istenilen bilgileri doğru ve güvenilir bir şekilde doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Başvurular tüm Türkiye genelinde kabul edilmektedir. Değerlendirme süreci tamamlandıktan sonra mülakat yapılacak ve işe alımlar sınav sonuçlarına göre gerçekleştirilecektir.

2023 Kızılay Kamu Memur Alımı: KPSS Şartı Olmadan İlan Yayımlandı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.