EkonomiGenelTürkiye

Emeklileri mest eden haber! PTT’den başlayan aylık 66 TL’ye kadar olan taksitlerle 70 bin TL’ye kadar kredi fırsatı

Emeklileri Sevindiren Haber! PTT’den 70 Bin TL’ye Kadar Taksitlerle Kredi Fırsatı – Milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haber sonunda duyuruldu.

Emeklilere Kredi Desteği

Ekonomik sıkıntılarla mücadele eden emekliler, Ocak ayında açıklanacak zam müjdesini iple çekerken, PTT tarafından emeklilere yönelik yeni bir kredi desteği duyuruldu. PTT, emekli maaşı müşterisi olan kişilere özel bir destek paketi sunuyor.

PTT N KOLAY EMEKLİ KREDİ PAKETİNDE FAİZ ORANLARI

PTT’nin internet sitesinde yapılan açıklamada, “Maaşını PTT’den alan emekliler için kredi almak çok KOLAY! Nakit ihtiyacı olan emeklilere, ihtiyaçlarına bağlı olarak 70.000 TL’ye kadar %3,19 gibi uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyoruz. İhtiyaçlarını erteleme, borçlarını öteleme fırsatı veriyoruz. Faiz oranları %3,19 ila %5,39 arasında değişmektedir” denildi.

Emekli Kredisi Detayları

Emekli kredisi paketinde en düşük limit 1.250 TL, en yüksek limit ise 70.000 TL olarak belirlendi. Aylık taksit tutarları ise en düşük 65.99 TL ve en yüksek 7.453 TL olarak saptandı.

PTT Emekli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli ihtiyaç kredisi başvurusu için emeklinin kimlik belgesi ile en yakın PTT şubesine bizzat başvurması gerekmektedir. PTT emekli kredisi için yaş sınırı 80 olarak belirlenmiştir. Ayrıca, krediden yararlanabilmek için emekli maaşını PTT şubelerinden çeken kişiler başvurabilir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının binde beşi olarak tahsil edilmekte olup, kredi vadesi en fazla 36 ay olarak belirlenebilmektedir.

Emeklileri mest eden haber! PTT'den başlayan aylık 66 TL'ye kadar olan taksitlerle 70 bin TL'ye kadar kredi fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.