EkonomiGenelTürkiye

Bayrama Özel Kredi Kampanyası: Ziraat, Vakıf ve Halk Bankası’ndan 20.000 TL Destek Ödemesi!

**3 Ay Geri Ödemesiz Kamu Bankası Bayram Kredisi – Detaylı Bilgilendirme**

# Kamu Bankaları, İhtiyaç Sahiplerine Özel Bayram Kredisi İmkanı Sunuyor

Ramazan Bayramı yaklaşırken artan ihtiyaçlar, halkın acil nakit ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Bu sebeple, nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar için bankalar hızla duyurular yapmaya başladı. Bayram öncesinde toplu para ihtiyacı bulunanlar için en uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan en önde gelen bankalar ise devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank oldu. Bu bankalar aracılığıyla 20.000 TL’ye kadar olan bayram kredisi ihtiyaçları karşılanabilecek. Üstelik bu krediler, 36 ay vade ve 3 ay geri ödemesiz seçenekleriyle veriliyor. Peki, bayram kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank bayram kredisinin koşulları ve detayları…

## 3 Ay Geri Ödemesiz Bayram Kredisi Kamu Bankaları Tarafından Sunuluyor

Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere yönelik olarak devlet bankaları harekete geçti. Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank tarafından 3 ay boyunca geri ödemesiz şekilde ihtiyaç kredisi sağlanacak. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen bireylere sunulan faiz oranı ise %1.29 olarak belirlenmiştir. Dolayısıyla, en düşük faiz oranı bu şekilde kredi veren kamu bankaları tarafından sunulmaktadır. Bu bankalardan kredi almak isteyenler için gereken koşullar da açıklanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaş ve üzeri olan herkese, kredi notu kredi almak için uygun olan herkese kamu bankalarından düşük faizli bayram kredisi verilebilecektir.

## Başvuru İşlemleri 20 Nisan Tarihinde Sonlanacak

Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank tarafından sunulan bayram kredi paketlerine başvurular için son tarih belirlendi. Başvurular, 20 Nisan tarihinde sona erecektir, yani bayramın hemen öncesinde. Bu nedenle, düşük faizli kredi almak isteyenlerin bu tarihe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Düşük faizli bayram kredisi başvuruları, 3 kamu bankasının şubeleri üzerinden yapılabildiği gibi mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştirilebilmektedir. Başvuru işlemini yapan bankanın müşterileri, talep ettikleri kredileri aynı gün ATM’lerden veya banka gişelerinden hızlı bir şekilde alabilmektedir. Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank’tan kredi almak için gelir belgesi ya da kefillik gibi şartlar da aranmamaktadır. Talep ettiğiniz kredi, hemen hesabınıza yatırılmaktadır.

Bayrama Özel Kredi Kampanyası: Ziraat, Vakıf ve Halk Bankası'ndan 20.000 TL Destek Ödemesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.