EkonomiGenelTürkiye

Akbank ve Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber: 13.000 + 3.600 TL maaş promosyonu şartsız olarak duyuruldu!

Akbank ve Ziraat Bankası Emeklilere ve Çalışanlara 13.000 TL Şartsız Promosyon Sunuyor!

Ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçen emekliler ve çalışanlar, umutlarını bankaların promosyon kampanyalarına bağlamıştı. Temmuz ayında yapılan maaş zamları sonrasında bankalar, promosyon rakamlarını güncellemeye yönelik adımlar attı. Bu güncelleme ile Akbank ve Ziraat Bankası, emeklilere ve çalışanlara 13 bin TL şartsız promosyon ödemesi yapacaklarını açıkladı.

Ziraat Bankası ve Akbank Promosyonu Ekim 2023’te Yürürlüğe Giriyor!

Promosyon rakamlarında güncellemeler hız kesmeden devam ederken yeni bir açıklama daha geldi. Viranşehir Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda, yeni promosyon sözleşmesinin imzalandığı bildirildi. Viranşehir’de, Viranşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, Viranşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli ile Güvenlik Korucuları için “Banka Promosyon İhalesi” gerçekleştirildi.

Söz konusu ihale, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı ve Viranşehir Akbank Şubesi, Viranşehir Kaymakamlığı ve bağlı kuruluşların personellerinin maaşları için en yüksek teklifi vererek 13 bin TL’lik promosyonu kazandı. Güvenlik Korucularının maaşları için ise en yüksek teklifi veren Ziraat Bankası, 3.600 TL’lik promosyonu kazandı. İlçe Kaymakamı Önder Koç başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Viranşehir’deki tüm banka şubelerinin davet edildiği belirtildi. Kaymakam Önder Koç, ihaleye katılan ve teklif veren bankaların şube müdürlerine teşekkür ederek, ihaleyi kazanan Akbank ve Ziraat Bankası’nın müdürlerini tebrik etti. Promosyon anlaşması imzalandıktan sonra çalışanlar, 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankalardan alarak ek ödeme alma hakkına sahip olacaklar.

Akbank ve Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber: 13.000 + 3.600 TL maaş promosyonu şartsız olarak duyuruldu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.