EkonomiGenelTürkiye

Garanti Bankası’ndan 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği

**Garanti BBVA’nın İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile Hayallerinize Ulaşın**

Garanti BBVA’nın Özel Kredi Kampanyası

Garanti BBVA müşterilerine yönelik özel kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdi sizlere sunulan “10.000 + 10.000 TL faizsiz” kredi kampanyası ile toplamda 20.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Kredi Başvuru Şartları

Garanti BBVA, maddi ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunmak amacıyla 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyası başlatmıştır. Bu kredi kampanyası dahilinde hem faizsiz kredi fırsatından yararlanabilir, hem de taksitli nakit avans avantajını değerlendirebilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için belirlenen adımları takip etmeniz gerekmektedir.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Garanti BBVA’nın sunduğu bu kredi kampanyası 15 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında geçerlidir. Bu süre zarfında Garanti BBVA bankasına başvuru yaparak veya mobil uygulamasını indirerek “müşteri olmak istiyorum” adımını takip ederek ilk defa müşteri olan bireyler, faizsiz kredi fırsatından yararlanabilirler. Ayrıca, kampanyaya katılan müşteriler, Garanti BBVA’ya veya müşterisi olduktan sonraki ilk 5 gün içinde hayat sigortası ile birlikte %0 faizli kredi başvurusunda bulunabilirler. Bu özel kredi kampanyasına mobil ve internet kanalları üzerinden başvurular kabul edilmektedir. Kampanyadan faydalanmak için maksimum 10.000 TL’ye kadar olan kredi talepleri değerlendirilebilir ve en fazla 12 ay vadeyle kredilendirilebilir. Bu kampanya yalnızca yeni müşterileri kapsamaktadır. Daha önce Garanti BBVA müşterisi olan bireyler kampanyadan yararlanamaz. Kampanya bireysel ihtiyaç kredisi ve ticari amaçlı destek kredisi sunmaktadır. Ayrıca, onay alan bireysel kredi kartı başvuruları için 6 ay taksitle faizsiz ve masrafsız 10.000 TL’ye kadar nakit avans da sağlanmaktadır. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için Garanti BBVA mobil uygulamasını kullanabilir veya internet şubesine başvuru yapabilirsiniz.

Garanti Bankası'ndan 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.