EkonomiGenelTürkiye

Yeniden fiyatlandırıldı! Zamdan etkilenenler için güncel fiyatlar yayınlandı.

**Ekim Ayında Alkole de Zam Geldi: Detaylar Açıklandı**

**Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş’ın Söyledikleri Gerçekleşti**

Sigara grubuna Ekim ayında 5 TL zam yapıldığı duyurulduktan sonra, şimdi de alkollü içkilerin fiyatlarına zam geldiği açıklandı. Konuyla ilgili açıklamayı Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yapmıştı. Aybaş’ın önceki günlerde yaptığı zam açıklaması fiyatlara yansıtıldı. İşte detaylar:

**Söyledikleri Gerçekleşti**

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Ekim ayında sigara grubuna tam 5 TL zam yapıldığını açıklamıştı. Ardından yaptığı bir açıklamada “Alkollü içki zammı da eli kulağında” demişti. Aybaş’ın söyledikleri gerçekleşti ve beklenen zam alkollü içki fiyatlarına yansıtıldı.

**Sosyal Medyada Duyurdu**

Aybaş, alkollü içkilerin zam haberini “Alkollü içkiler zammı hayırlı olsun. Memlekete rakı, votka, viski, cin bu arada kaçak içkide aynı minvalde zamlanıyor” şeklinde duyurdu. Bu açıklamanın ardından tekel bayilerine gidenler, yeni zamli fiyatlarla karşılaştı. Aybaş, açıklamasında alkollü içkilere yapılan zam oranı hakkında kesin bir rakam vermedi.

**Sigaraya da Zam Geldi**

Tekel Bayileri Başkanı Özgür Aybaş, 1 Ekim tarihinde yaptığı açıklamada sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını duyurmuştu. Bu zam, yılbaşından beri farklı zaman dilimlerinde yapılan zam kararlarının bir devamı oldu. Aybaş, hangi sigara grubuna zam geldiğini açıklamamış ancak 5 TL zam yapıldığını belirtmişti. Aybaş, diğer zamların da geleceğini ve alkollü içkiler için de zam yapılacağını vatandaşlara bildirmişti.

Yeniden fiyatlandırıldı! Zamdan etkilenenler için güncel fiyatlar yayınlandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.