EkonomiGenelTürkiye

“Dikkat! Ekonomist Selçuk Geçer, Doların Geleceğini Açıkladı!”

Dolar Yükseliyor: Ekonomist Selçuk Geçer’den Uyarı

Dolar kurunda yaşanacak büyük değişikliklerle ilgili olarak ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları hem uyardı hem de gerçek enflasyon rakamlarının açıklanması gerektiğine dikkat çekti.

Dolar Kurunun 30 TL’yi Aşması Yakın

Ekonomist Selçuk Geçer, önümüzdeki aylarda dolar kurunun 30 TL’yi aşabileceği tahmininde bulundu. Geçer, Merkez Bankası’nın yeni tahminlere göre dolar kurunda değişikliklerin olabileceğini belirtti.

Gerçek Enflasyon Rakamları Açıklanmalı

Geçer ayrıca, gerçek enflasyon rakamlarının açıklanması gerektiğini vurguladı. Son 5 yıldır TÜİK tarafından karartıldığını iddia eden Geçer, satın alma gücünün artırılmasının doğru enflasyon rakamları ile mümkün olabileceğini ifade etti.

Doları Olmayanlar Üzülecek

Selçuk Geçer’in değerlendirmelerine göre, dolar kurunun temmuz sonu ve ağustos ortasında ulaşacağı rakam 40 TL’yi aşabilir. Bu nedenle doları olmayan yatırımcıların kayıplar yaşaması öngörülüyor.

Unutmayın! Bu değerlendirmeler ve tahminler, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’e aittir. Haber sitemiz Ulak News ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Son Gelişmeleri Takip Etmek İçin Bizi İzlemeye Devam Edin

En güncel haberleri yakından takip etmek ve yatırım önerilerinden anında haberdar olmak için Ulak News haber sitesini takipte kalın. Sizler için en güncel ve en doğru bilgileri sunma çabamızı sürdürüyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.