EkonomiGenelTürkiye

Akbank’tan muhteşem fırsat: Axess’e başvur, 2 bin TL ödül senin olsun!

Akbank Yeni Kampanya Detayları

Akbank, internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya, 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 31 Ağustos’a kadar onaylanan Akbank müşterilerine avantajlar sunmaktadır. Bu kampanya hakkında detaylar nelerdir?

Kampanya Şartları

Akbank bireysel kredi kartı olmayan ve 1-31 Ağustos tarihleri arasında ilk kez Axess kredi kartı başvurusu yapanlar bu kampanyadan yararlanabilirler. Başvuruları onaylanan Akbank müşterileri, 31 Ağustos tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS aracılığıyla kampanyaya katılabilirler.

Kazanımlar

Akbank müşterileri, 31 Ağustos tarihine kadar yapacakları market, giyim ve elektronik sektöründeki her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplamda 2.000 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı elde ederler. Kazanılan chip-para, aynı gün içinde yapılan ilk 1.500 TL’lik harcamada geçerlidir.

Akbank müşterileri, bu kampanya boyunca toplamda 2.000 TL’ye varan chip-para kazandıklarının yanı sıra, diğer kampanyalardan da chip para kazanma şansına sahip olacaklardır.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanyaya katılmak için, SMS ile kayıt olmanız gerekmektedir. İlgili bankanın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan “ODUL” yazıp 4566’ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.