EkonomiGenelTürkiye

Herkese Nakit Destekleri Geliyor! 10-20-30-40-50 bin TL Fırsatı

Akbank, Vatandaşlara 250.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi Veriyor

Türkiye ekonomisinin mevcut krizi, vatandaşları maddi açıdan zorlamaya devam ediyor. Banka kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar ise enflasyon nedeniyle sınırlamalarla karşı karşıya kalıyor. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu, daha önce 70.000 TL olan kredili limitleri geçtiğimiz günlerde düşürdü. Ancak müşteri dostu Akbank, yeni kampanyasıyla vatandaşlara 250.000 TL’ye kadar hızlı kredi fırsatı sunuyor. Akbank’ın bu kampanyası vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Akbank Müşterilerine 250.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi Veriyor

Akbank, geçtiğimiz haftalarda tüm kısıtlamalara rağmen müşterilerine 250.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaya başladığını duyurdu. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurulu kararları gereği, şu anda 100.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerine maksimum 12 ay taksit yapılırken, 250.000 TL olan ihtiyaç kredilerine de aynı şekilde 12 ay taksit uygulanıyor.

Ancak Akbank, bu konuda da kuralları esnetti. Müşterilerine ödeme erteleme seçenekleri de sunan Akbank, 24 aya kadar vadeli kredi desteği sağlıyor. Akbank’a başvuranlar diledikleri limitte kredi kullanabilirken üst limit 250.000 TL olarak belirlendi.

Akbank’tan İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

Akbank’tan ihtiyaç kredisi almak isteyenler için şartlar netleşti. 18 yaşından büyük olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ihtiyaç kredisi fırsatı sağlanıyor. Aynı zamanda düzenli bir gelire sahip olmanız ve kredi puanınızın 1.200 puan ve üstü olması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Akbank tarafından aranan bu koşulları taşıyan kişiler, banka şubelerinden, mobil bankacılıktan veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yaparak düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Herkese Nakit Destekleri Geliyor! 10-20-30-40-50 bin TL Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.