EkonomiGenelTürkiye

“Ramazan Kurtoğlu: Eviniz Var mı? Satın Alın ve 7 Yılda Her Şey Değişecek!”

7 Yılda Her Şey Değişecek: Yatırım Tavsiyesi

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Ramazan Kurtoğlu, gelecek 7 yıl içinde her şeyin değişeceği konusunda vatandaşları uyararak yatırım tavsiyelerinde bulundu. Kurtoğlu, gelecekte birçok şeyin değişeceğini ve zorlu bir sürecin yaşanacağını ifade etti.

Yaşam Şartları Zorlaşacak

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, ev fiyatları, gıda fiyatları ve birçok diğer ürünün fiyatlarının arttığına dikkat çekerek yaşam şartlarının giderek zorlaşacağını belirtti. Kurtoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu konuya değindi.

7 Yılda Her Şey Değişecek

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Ramazan Kurtoğlu, paylaşımında büyük şehirlerdeki kira fiyatı artışlarına dikkat çekti. Bu artışın Anadolu kasabalarına da sıçradığını ve ilerleyen zamanlarda daha da artacağını ifade etti.

İstanbul’a yakın illerde dahi, en düşük kiralık dairelerin fiyatı şu anda 5 bin TL’den başlıyor. Bu konuyla ilgili ayrıntılı açıklamalar yapan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından yatırım tavsiyesinde bulundu ve ilerleyen yıllarda büyük değişiklikler yaşanacağını açıkladı.

Eviniz Varsa Satın!

Ramazan Kurtoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

“Büyükşehirlerden ev almayın. Bu şehirlerde yaşıyorsanız ve ikametiniz dışında başka bir eviniz varsa, onu satın alın ve fiziki altın edinin. Eski tarihi yerleşim yerlerinde ve köylerde eviniz varsa, kesinlikle satmayın. Şehirlerden arsa almak yerine, bir saat mesafede imarsız tarla edinin. Gelecek 7 yıl içinde her şey değişecek.”

Kurtoğlu, gelecek 7 yıl için her şeyin değişeceğini söyleyerek yatırım tavsiyesini açıkladı. Buna göre, ikamet edilen evin dışında başka bir evi olanların evlerini satmalarını ve fiziki altın edinmelerini önerdi.

Eski tarihi yerleşim yerlerinde ve köylerde evi olanların satmamasını belirten Kurtoğlu, şehirlerden arsa satın almamayı önerdi. Şehre yakın mesafelerde tarla edinmeyi tavsiye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.