EkonomiGenelTürkiye

“Düşülmemiş kampanya! 110 TL’ye kadar indirim akaryakıtta!”

**Akaryakıtta İş Bankası İndirim Kampanyası! Detaylar Açıklandı**

Kampanyalar Güncelleniyor

Ekim Ayının gelmesiyle birlikte banka kampanyaları da yenilenmeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının değişkenlik gösterdiği bu dönemde sürücüler İş Bankası akaryakıt kampanyasından yararlanmak için detayları merak ediyor!

Detaylar Belli Oldu

İş Bankası, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında Shell İstasyonlarında 100 TL Maxi Puan verileceğini duyurdu. Buna göre tek seferlerde ve farklı günlerde yapılacak 500 TL ve üzeri 4. Akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde Shell istasyonlarından yapılacak akaryakıt alışverişlerinde toplamda 110 TL MaxiPuan verilecek!

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanacak?

Kampanyaya katılmak isteyenler için de detaylar belli oldu. İş Bankası, yaptığı açıklamasında, “Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz” ifadesini kullandı.

Ödül Kullanımı Nasıl Olacak?

Ödül kullanımı için de beklenen açıklama geldi. Buna göre Shell istasyonlarında kullanılabilecek indirimlerin son süresi 31 Aralık 2023 olarak belirtildi. Her müşterinin kampanyadan sadece 1 defa yararlanabileceği ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabileceği aktarıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.