EkonomiGenelTürkiye

Sigara Fiyatı Sürprizi: Marlboro, Parliament ve diğer markalar geceyarısından itibaren yeni fiyatlarla satışa çıkıyor!

Sigaralara Zam Haberi: Kamu Spotunda Sigara Fiyatları

Sigaralara zam haberleri son dakikada yayınlandı: Üç popüler sigara markasına yeni zam yapıldığı konusunda sosyal medyada paylaşımlar yer aldı. Geçtiğimiz günlerde, iki sigara markasının ürünlerine 5 TL zam uygulandığı duyurulmuş ve yeni fiyat listesi paylaşılmıştı. Ardı ardına gelen haberler, tütün ve tütün ürünlerini kullananlar arasında marka marka sigara fiyatları araştırmalarının hızlanmasına neden oldu. Bu durumda, “7 Eylül 2023’te Sigaralara ne kadar zam yapıldı? En pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar?” gibi sorular gündemin bir numaralı konusu oldu. Son zamla birlikte en ucuz sigaranın fiyatı 41 TL olarak biliniyor. İşte 7 Eylül 2023 doğrultusunda en güncel sigara fiyatları ve yanıtı aranan “Sigaralara zam mı geldi?” sorusunun cevabı.

Sigara Fiyatları Listesi Eylül Ayıyla Zamlandı

BAT, T&T ve Imperial Tobacco şirketleri sigara fiyat listelerini açıkladılar.

Sigaralara zam yağmuru devam ediyor. Philip Morris sigara fiyatları ve Royal Tobacco sigara fiyatları 4 Eylül’de zamlandı, JTİ sigara fiyat listesi 5 Eylül’de güncellendi.

Dün itibarıyla, 6 Eylül’de BAT sigara fiyatları listesi ve T&T sigara fiyat listesi de zamlandı. 7 Eylül itibarıyla ise Imperial Tobacco sigara fiyat listesi güncellenerek zamlandı.

Paket Sigaraların Zam Sonrasındaki Fiyatları

Winston Slender – 48 TLYWinston Dark Blue & Deep Blue – 48 TLYWinston – 49 TLYWinston Slims – 50 TLYWinston Xsence – 51 TLCamel Slender – 46 TLYCamel Deep Blue – 46 TLYCamel Black & White – 47 TLYCamel Yellow & Brown – 48 TLMonte Carlo – 46 TLMonte Carlo Slender – 46 TLLD – 46 TLLD Slims – 46 TLCamel Yellow 100 (Gram, Sarmalık Kıyılmış Tütün) – 85 TL

Marlboro Edge (Blue/Sky) – 49 TLMarlboro Touch (Blue/Gray/White) – 50 TLMarlboro (Red/Touch) – 51 TLParliament Aqua Blue Slims – 53 TLParliament – 52 TLParliament Midnight Blue – 51 TLMuratti – 49 TLMuratti Blu – 48 TLLark – 48 TLChesterfield – 47 TLL&M – 47 TLMarlboro Roll 50 (Sarmalık kıyılmış tütün) – 55 TL

En Ucuz ve En Pahalı Sigara Fiyatları

Bir sigara markasında en ucuz sigara 47 TL iken en pahalı sigara fiyatı 55 TL’ye yükseldi.

“Biraya 7-10 TL Arası Zam Bekleniyor”

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Aybaş, yakın gelecekte biralar için 7-10 TL arasında zam beklendiğini aktardı.

Sigara Fiyatı Sürprizi: Marlboro, Parliament ve diğer markalar geceyarısından itibaren yeni fiyatlarla satışa çıkıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.