EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Anında 1500 TL! Mobil Başvurulara Geri Ödemesiz ve Karşılıksız! Son 6 Gün!

ZİRAAT BANKASI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE MUHTEŞEM BİR FIRSAT SUNUYOR

Ziraat Bankası, yeni bir kampanya ile öğretmen ve öğrencilere sevindirici bir haber veriyor. Banka, troyestro.com ve Troy mağazalarından yapılacak 9.000 TL’lik iPad alımlarında, Bankkart ile ödeme yapan müşterilere geri ödemesiz 1.500 TL sunuyor. Bu özel kampanya, Apple aksesuarları için kullanılabilecek bir hediye çeki olarak geçerli olacak. Ancak, bu fırsat sadece 10 Eylül’e kadar geçerli olacak. Bu nedenle bu ödemeden yararlanmak isteyen müşterilerin, kampanyadan faydalanmak için son tarihi kaçırmamaları gerekiyor.

Ziraat Bankası, müşterilerinin ilgi odağı olmak için sık sık avantajlı kampanyalar düzenliyor. Bu sefer hedefte öğrenci ve öğretmenler var. Bankkart, bankkart genç ve bankkart başak sahibi olan müşteriler bu özel kampanyadan faydalanabilecekler. Ziraat Bankası, sunduğu bu tarz kampanyalar ile müşterilere ekonomik açıdan avantajlar sağlamasının yanı sıra öğretim yılı başlangıcında, özellikle öğrencilerin ve eğitimcilerin bütçelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu kampanya, Apple ürünlerine olan talebi artırarak öğrenci ve öğretmenleri memnun etmeyi amaçlıyor. Bu harika fırsatı kaçırmamak için Bankkart sahibi müşteriler, 10 Eylül 2023 tarihine kadar bu özel kampanyadan yararlanabilirler. Ziraat Bankası, bu yeni kampanyanın detaylarını da kamuoyu ile paylaştı. Bu özel kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için banka detayları özenle açıkladı. İşte bu kampanyaya dair tüm merak edilenler…

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS yoluyla başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyen müşterilerimiz, “iPad” yazıp 4757’ye SMS göndermelidir. Başvuruda bulunan her bir müşteri toplamda 1 adet indirim kuponu kazanabilir. Üstelik SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kazanılan indirim kodları, 4757’ye gönderilen SMS sonrasında müşterinin bankada kayıtlı cep telefonuna SMS olarak iletilir. Bu indirim kodları troyestro.com sitesinde veya Troy mağazalarında ödeme yapılırken kullanılabilir. Kampanyaya Bankkart sahibi olan müşteriler katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi harcamalarına dahil olmayacaktır. Bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilirsiniz. Bu kampanya özellikle iPad almayı düşünen öğrenci ve öğretmenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Ziraat Bankası'ndan Anında 1500 TL! Mobil Başvurulara Geri Ödemesiz ve Karşılıksız! Son 6 Gün!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.