EkonomiGenelTürkiye

“Sonu 2-4-6-8-0 T.C. Kimlik No’lu Emeklilere Anında 12 Bin TL Nakit Ödeme!”

Emekli Promosyonları: Ekim Ayında Sunulan Fırsatlar

Emekli Promosyonlarının Güncel Durumu

Türkiye’deki emekli vatandaşlar, maaşlarını taşıdıkları bankalardan promosyon fırsatları elde edebilmektedir. Ekim ayı itibarıyla sunulan kampanyaları takip etmek, hem maaşa ek olarak hesaba yatırılacak olan promosyonlardan faydalanabilmek için önemlidir. Bankalar, emeklilik süresi ve belirledikleri kriterlere bağlı olarak promosyon miktarlarını değiştirebilmektedir. Emekliler, ek gelir elde etmek için çeşitli bankaların sunduğu promosyon miktarlarını inceleyebilirler.

Güncel Emekli Promosyonları

Ekim ayı itibarıyla emekliye özel olarak sunulan promosyonlar açıklanmış durumdadır. Bankalar, ardı ardına promosyon miktarlarını duyurmuşlardır. Ekonomik olarak emeklilere ek ödemeler sağlayan bankalar, 12.000 TL’ye kadar promosyon imkanı sunmaktadır. İşte, Ekim ayında emeklilere promosyon veren bankalar:

Garanti Bankası

Garanti Bankası, emekli maaş miktarına göre 4.500 TL ile 7.500 TL arasında promosyon vermekte ve ayrıca kredi kartı harcamalarına bonus sağlamaktadır.

Türkiye Finans

Türkiye Finans, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında promosyon fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, 2 fatura talimatına ek olarak 250 TL bonusu emekli müşterilerine vermektedir.

Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşlarına göre 4.500 TL ile 7.500 TL arasında promosyon sağlamakta ve ayrıca 2 fatura talimatına 500 TL ek ödeme ve kredi kartı harcamalarına 1.000 TL bonus sunmaktadır.

Finansbank

Finansbank, müşterilerinin emekli maaşlarına göre 4.800 TL ile 8.000 TL arasında promosyon ödemesi yapmakta ve ayrıca yıllık 1.200 TL kredi kartı indirimi sunmaktadır.

Türkiye Ekonomi Bankası

Türkiye Ekonomi Bankası, emekli maaşlarına göre 3.000 TL ile 5.000 TL arasında promosyon ödemesi yapmaktadır.

ING Bank

ING Bank, emekli maaşlarına göre 5.100 TL ile 8.500 TL arasında promosyon ödemesi yapmakta ve aynı zamanda otomatik ödeme talimatına 500 TL’ye kadar ek para yatırmaktadır.

Denizbank

Denizbank, emekli maaşlarına göre 3.000 TL ile 5.000 TL arasında promosyon ödemesi yapmaktadır.

İş Bankası

İş Bankası, 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır.

Kuveyt Türk

Kuveyt Türk, 8.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır.

Fiba Bankası

Fiba Banka, 7.500 TL promosyon ödemesi yapmaktadır.

Akbank

Akbank, toplamda 10.000 TL olmak üzere 12.400 TL promosyon ödemesi yapmaktadır.

Lütfen dikkat: Sunulan promosyon miktarları zamanla değişebilir. En güncel bilgiler için ilgili bankaların resmi web sitelerini ziyaret etmek önemlidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.